Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău: "Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine"

Publicat pe

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău. Probele solicitante și condițiile dificile din jungla dominicană au început să afecteze concurenții, cărora le este din ce în ce mai dificil să facă față. În cadrul celei mai recente ediții Survivor România 2023, lui Carmen Grebenișan i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Medicii au intervenit imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău. Show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană începe să fie din ce în ce mai provocator pentru concurenți.
În cadrul celei mai recente ediții de luni, 23 ianuarie, Carmen Grebenișan a cedat după ce a ieșit pe traseu. Faimoasa s-a prăbușit la pământ sub privirile panicate ale colegilor ei. Grebenișan a avut nevoie de intervenția medicilor.

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău: "Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine"Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău: "Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine"

Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău

Survivor România devine o experiență din ce în ce mai dificilă pentru concurenți. Faimoasa Carmen Grebenișan a luptat pentru a aduce un punct prețios echipei sale împotriva Andreei Moromete din echipa Războinicilor. Grebenișan nu se afla în cea mai bună formă în momentul în care a ieșit pe traseu, iar la un moment dat puterile au părăsit-o și s-a prăbușit. Personalul medical a intervenit imediat, iar concluzia a fost că influencerița suferă de epuizare și nu mai intrat pe traseu. Războinicii s-au ales astfel cu o nouă victorie pentru echipa lor.

Citește și: Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…'

Citește și: Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023. Ce facultate a absolvit: „Am plecat în Cipru. Am studiat la…”

Citește și: Cum este Daniel Pavel, de la Survivor România, în rolul de tată: „Îmi văd băiatul, îmi fac mereu timp”

Citește și: Daria Chiper, despre culisele eliminării de la Survivor România 2023: „Știam că nu așa se face în mod normal”

Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu', a anunțat Daniel Pavel în emisiunea de la PRO TV.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine', a spus concurenta la Survivor România, conform PRO TV.

Carmen Grebenișan a renunțat la nuntă pentru a participa la Survivor 2023

Carmen Grebenișan este influenceriță de succes și o fire extrem de ambițioasă, astfel că a renunțat la nunta cu iubitul ei, pentru a participa la Survivor 2023, în jungla dominicană.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau.'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter