Karmen Minune a aflat ce boală are fetița ei. Vedeta a anunțat diagnosticul: „În continuare suntem pe antibiotic”

Publicat pe

Karmen Minune a trecut prin clipe de coșmar cu fetița ei. Cele două au ajuns la spital, pentru că bebelușul se simțea foarte rău. Fiica lui Adi Minune a fost extrem de speriată, crezând că bebelușul a luat virusul Covid-19. La spital, medicii le-au făcut celor două testul Covid-19, care a ieșit negativ. 

Karmen Minune a aflat ce boală are fetița ei. Vedeta a anunțat diagnosticul: „În continuare suntem pe antibiotic'Karmen Minune a aflat ce boală are fetița ei. Vedeta a anunțat diagnosticul: „În continuare suntem pe antibiotic'

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, vedeta și-a anunțat fanii de pe Instagram că fetița ei se simte bine. Se pare că aceasta suferă de o faringită. 

Citește și: Karmen, de urgență la spital cu fetița de doar 9 luni. Tânăra mămică și fiica ei au fost testate pentru COVID-19: 'Nu avem voie să primim vizite'

Fiind însă mămică pentru prima oară, Karmen s-a speriat și n-a știut cum să reacționeze la simptomele bebelușului.

Bebelina se simte foarte bine, și-a revenit pâmă la urmă. A fost o faringită puțin cam nasoală. Cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic. Faptul că i l-au administrat în spital, pe venă, a ajutat-o să se refacă mult mai repede', a spus Karmen.

E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred că nu am apreciat libertatea noastră de a putea face orice… de a ne putea îmbrățișa atunci când ne vedem, de a ne putea pupa cu cei dragi sau să ne vedem și să stăm la cafea și să fim în mulțime. Sau, nu știu… să fim la concerte. (…). Am ajuns izolați. Eu, cel puțin, nu am apreciat că stăm în casă, nu mai suportam, voiam neapărat să ieșim și am ajuns la spital.

Acum, că a aflat că totul este în regulă, vedeta a povestit că s-a simțit neputincioașă și că este cel mai urât sentiment trăit vreodată. 

„Perioada asta m-a făcut să cred că trebuie să trăiești cu picioarele pe Pământ și să apreciezi ceea ce ai și să-ți dai seama că, întotdeauna, poate fi mai rău. Va trebui, și eu asta o să fac, să trăim! Să trăim clipa atât cât o avem.'

Se zice că, până nu pierzi ceva anume, nu apreciezi acel ceva. Chiar așa e! Mai mult decât atât, perioada asta m-a făcut să înțeleg ce înseamnă o mamă pentru un copil, ce înseamnă să fii neputincios, să te uiți la copilul tău și să nu ai ce să-i faci. A fost greu, dar mă bucur că a trecut. Sunt sigură că sunt multe mămici care trec prin asta (…)', a spus Karmen pe Instastory.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter