Magistrații au decis: Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în Italia

Publicat pe

Tribunalul București a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării, a lui Mario Iorgulescu. Sentința ar ptea fi atacată cu apel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Magistrații au decis: Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în ItaliaMagistrații au decis: Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în Italia

Dosarul lui Mario Iorgulescu a fost mutat între instanțe, din pricina unui vid de procedură, iar acum magistrații decid pentru a doua oară arestarea sa.

Conform procurorilor, fiul lui Gino Iorgulescu a condus drogat și sub influența băuturilor alcoolice în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Tânărul nu ar fi oprit la semafor şi a avut o viteză de 162 de kilometri pe oră, în ciuda faptului că limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Citește și: Procurorii cer arestarea lui Mario Iorgulescu pentru omor, după accidentul în care un tânăr a murit

Mario a fost transportat la o clinică din Italia pe data de 23 septembrie, având în vedere că a fost și el grav rănit în urma impactului. A fost externat și apoi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. La finalul lunii octombrie a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.

Procurori: „În momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”

„La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Sos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe bandă I, urcând vehiculul cu partea stânga pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victimă V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum.

Citește și: Ironia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu:e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandal

Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, pe care le-a prevăzut, punând în pericol participanții la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului și astfel ucigând-o pe victimă cu intenție indirectă”, susțin procurorii, potrivit hotnews.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Oana Roman, mesaj dur pentru familia lui Mario Iorgulescu:„Oricât și-ar dori ei să-l scape nu au cum!'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter