Gesturi controversate la Ferma! Carmen Negoiță, atrasă de Silviu Țolu. Brigitte Năstase și Emil Rengle s-au sărutat

Publicat pe

Seara trecută a fost plină de dezvăluiri la Ferma. Telespectatorii cu siguranță au rămas muți de uimire când au aflat că Silviu Țolu, iubitul tinerel al lui Lili Sandu, a intrat în vizorul unei concurente. Acolo, participanții sunt izolați și apropierile sunt evidente. 

Concurenții de la Ferma s-au jucat aseară 'Adevăr și Provocare', iar Carmen Negoiță a tras un carton pe care era întrebarea: cu ce persoană de sex opus de la Ferma s-ar culca. Aparent timorată, concurenta nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul, însă Emil Rengle i-a dat puțin curaj, moment în care Carmen Negoiță s-a îndreptat către iubitul lui Lili Sandu, Silviu Țolu.

'Mi s-a părut încă din prima zi că fermierul nostru șef, Carmen, are o atracție anume pentru Silviu. A ieșit la iveală și acest lucru', a spus Emil Rengle. Silviu Țolu nu a avut nicio reacție, ba chiar a fost puțin luat prin surprindere de alegerea făcută de colega lui de emisiune.

Emil Rengle e atras de Brigitte Năstase

Pentru că a fost momentul adevărului, Emil Rengle a recunoscut că este atras de Brigitte Năstase, iar că aceasta este o femeie foarte sexy, moment în care vedeta a fost puțin deranjată. Mai mult, câștigătorul de la Românii au talent a primit provocarea să sărute o persoană de sex opus, iar acesta ales-o tot pe fosta soție a lui Ilie Năstase, astfel că între Emil Rengle și Brigitte Sfăt a avut loc un sărut la Ferma.

'Spune-i numele unei persoane de sex opus cu care ai vrea să te culci. O să regret că spun asta. Am avut ocazia să dorm, dar nu pot să spun că nu mi-ar plăcea să mă culc și cu ea. E vorba de Brigitte', a recunoscut Emil Rengle.

Brigitte Sfăt a reacționat imediat și nu a fost prea încântată de dezvăluirile făcute de colegul ei. 'M-a supărat Rengle, care a băgat că s-ar culca cu mine. Are vârsta apropiată de fiul. N-aș face așa ceva niciodată. Am avut 4 patru bărbați în 15 ani', a spus aceasta.

Citește și: Mihaela Rădulescu a muls vaca, la Ferma, îmbrăcată cu palton Chanel și bluză cu volane: 'E un ridicol sublim'

Citește și: Scene fierbinți la Ferma! Ioana Filimon și Jorge au făcut baie împreună

FOTO: Facebook

Gesturi controversate la Ferma! Carmen Negoiță, atrasă de Silviu Țolu. Brigitte Năstase și Emil Rengle s-au sărutatGesturi controversate la Ferma! Carmen Negoiță, atrasă de Silviu Țolu. Brigitte Năstase și Emil Rengle s-au sărutat
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter