Mihaela Rădulescu a muls vaca, la Ferma, îmbrăcată cu palton Chanel și bluză cu volane: ”E un ridicol sublim”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii Ferma difuzată pe ProTV. Vedeta a plecat în munți cu valizele pline cu haine de lux, iar câteva dintre acestea sunt bune acum de aruncat. Mihaela Rădulescu a muls vaca îmbrăcată în haine de mii de euro, iar întregul moment este savuros.

Diva de la Monaco va sta o bună perioadă în munți, undeva în Timișoara, acolo unde se filmează emisiunea Ferma. Deși locul nu este unul care să-i permită să poarte ținute scumpe, vedeta și-a luat cu ea o mulțime de haine de brand. O cameristă i-a făcut-o chiar grav prezentatoarei TV, pentru că i-a băgat la spălat o rochiță de câteva sute de euro și a intrat la apă. Mihaela Rădulescu s-a lovit și de alte situații neașteptate la Ferma, cum ar fi o răceală.

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile, spune prezentatoarea show-ului „Ferma.

Așa ceva nu ne-am fi imaginat… Mihaela Rădulescu, Diva de la Monaco, îmbrăcată cu un palton Chanel extrem de scump, cu bluză ci volănașe… în timp ce mulge vaca. Vedeta s-a amuzat și ea de ipostaza în care a fost pusă.

„Hainele şi încălţările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariţie, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Mihaelei Rădulescu îi place foarte mult ceea ce face, iar atunci când a semnat contractul cu ProTV a avut și o dorință: să aibă sală de sport, unde să se poată antrena. Știm cu toții că vedeta este adepta unui stil sănătos de viață și că face tot timpul mișcare, acesta fiind și motivul pentru care arată atât de bine la 49 de ani.

„Nici n-aş putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere şi uneori nici nopţi întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără raţia de sport zilnic şi Pro TV mi-a făcut acest hatâr, a declarat vedeta, potrivit perfecte.ro.

Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma

Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma

Citește și: FOTO DE COLECȚIE! Singura copertă pe care o vei vedea vreodată cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu împreună

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinereţe. Vedeta s-a mutat în Bucureşti în 1990

FOTO: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter