Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinereţe. Vedeta s-a mutat în Bucureşti în 1990

Publicat pe

Mihaela Rădulescu făcea furori în tinereţe. Avea un trup de invidiat şi un look fresh. Diva de la Monaco a devenit celebră în urmă cu ani de zile, bucurându-se şi acum de popularitate!

În 1990, Mihaela Rădulescu a ales drumul celebrităţii. Pe atunci, ea părăsise municipiul Piatra Neamţ şi venise la Bucureşti, imediat după Revoluţie. Visa să fie celebră şi cu ambiţie a reuşit să avanseze rapid în carieră.

La”Oana punct Roman”, secretele vedetei au ieşit la iveală. „Eu i-am urmărit traiectoria încă de la început. Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după Revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din consilierii tatălui meu.

Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țirian, iar Ion Țiriac era un om foarte prezent în casa noastră în perioada aceea. 

El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume”, a povestit Oana Roman.

Priviţi galeria foto cu imagini inedite cu Mihaela Rădulescu tânără.

Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinereţe. Vedeta s-a mutat în Bucureşti în 1990Cum arăta Mihaela Rădulescu în tinereţe. Vedeta s-a mutat în Bucureşti în 1990

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu în 1989

Mihaela Rădulescu nu a fost dintotdeauna celebră și bogată. Vedeta a muncit din greu să ajungă unde este astăzi, iar niciodată nu i-a fost rușine să recunoască cu ce s-a ocupat în urmă cu mulți ani. Vă vine să credeți sau nu, Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi în urmă cu 30 de ani. Vedeta a făcut tot posibilul ca să-și câștige banii într-un mod cinistit și să nu ducă lipsă de nimic. Prima dată, Mihaela Rădulescu a lucrat ca șofer de taxi fără a avea vreo aprobare.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?’. Eram „ilegalistă’, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook, Unica, Libertatea 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter