Ce se întâmplă în prima ediție de la Românii au talent. Mihai Petre învață noi mișcări de dans: ”Ești unică”

Publicat pe

Mâine, de la 20:30, în prima ediție din sezonul #9suprem Românii au talent, jurații vor fi uimiți de reprezentația remarcabilă a unei concurente care l-a făcut pe Andi Moisescu să aclame numărul și pe Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare.

Ești incredibilă, neașteptată, ești unică. M-ai omorât!', va spune Andi. La sfârșitul prestației, Andra merge în culise pentru a face o fotografie cu concurenta, fiind profund impresionată de calitățile ei.

Tot vineri, vom vedea și prima lecție de dans pe care o ia Mihai Petre de la un concurent. Printre hohote de râs, Florin Călinescu îl provoacă pe Mihai să se alăture concurentului pe scenă și să danseze împreună pe coregrafia acestuia. Bineînțeles, de pe scenă nu puteau lipsi Smiley și Pavel Bartoș, care cu această ocazie unică au învățat noi mișcări de dans.

Faptul că vii în fața mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire', i-a spus Florin Călinescu unei concurente care a lăsat publicul fără cuvinte. Este admirabill mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc pentru asta!', i-a transmis Andra, emoționată, la sfârșitul numărului. Cine este concurenta care i-a lăsat muți de uimire atât pe jurați, cât și pe prezentatori, vedem mâine seară la Românii au talent.

În numai o zi, cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, revine!

Mihai Petre și Pavel Bartoș

Mihai Petre și Pavel Bartoș

Citește și: Primul golden buzz la Românii au talent sezonul 9. Unul dintre juraţi a surprins publicul

Citește și: Îți mai amintești de Narcis Ianău, din primul sezon 'Românii au talent'? Cum arată și ce face acum. Schimbarea e fabuloasă!

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter