Carmen Negoiţă – Croazieră de vis pe Marea Baltică. Iată ce ţinute a purtat!

Publicat pe

Carmen Negoiţă a avut anul acesta un Paşte atipic, ea preferând să plece într-o croazieră pe Marea Baltică alături de cei doi copii ai ei şi de câţiva membri ai familiei.

 

Bloggeriţa de modă a vizitat cu această ocazie si 4 oraşe superbe: Copenhaga, de unde s-a îmbarcat, Stockholm, oraşul de care s-a îndrăgostit, Tallin, un muzeu în aer liber şi maiestuosul Sankt Petersburg.

 

Avantuajul croazierei este ca poti vedea, intr-o singura vacanta, mai mute destinatii turistice. Azi esti intr-un oras, apoi seara revii pe vas, iei cina si te delectezi cu atractiile de pe croaziera, pentru ca a doua zi sa te trezesti si sa constati ca ai ajuns intr-un alt oras, intr-o alta tara. Este ca un hotel de lux plutitor. Copiii mei au fost foarte bucurosi si fericiti in aceasta vacanta. Am vazut impreuna locuri de vis, am vizitat palate, muzee, ne-am plimbat pe stradute pitoresti. Si vremea a fost foarte buna. Aveam emotii, orasele fiind in nordul Europei. Insa, surprinzator, a fost vreme mult mai buna chiar decat in Romania. Nu a plouat, iar in Stockholm, spre exemplu, copacii erau inca infloriti. A fost o experienta de vis pe care imi doresc sa o repetam poate pe o alta croaziera, la vara, pe Mediterana', declara Carmen Negoita.

 

Carmen Negoiţă – Croazieră de vis pe Marea Baltică. Iată ce ţinute a purtat!Carmen Negoiţă – Croazieră de vis pe Marea Baltică. Iată ce ţinute a purtat!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter