Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?

Publicat pe

Kate Middeton are dressing-ul plin de rochii, pe care nu le poartă însă doar o singură dată, Ducesei fiindu-i recunoscut talentul de a-şi recicla ţinutele.

 

Dintre toate rochiile pe care le are, una dintre ele pare să fie preferata sa. Aceasta este o creaţie care poartă semnătura designer-ului sârb Roksanda Ilincic, Ducesa de Cambridge fiind  văzută purtând-o pentru prima dată în 2011.

 

De atunci, au trecut 5 ani şi Kate a adus pe lume doi copii, dar acest lucru nu a schimbat cu nimic silueta sa şi pasiunea pe care o are pentru această rochie.

 

De curând, la Londra, Ducesa a îmbrăcat din nou rochia gri, asimetrică. A asortat-o cu pantofi nude şi un clutch în aceaşi nuanţa, iar outfit-ul a fost perfect pentru recepţia la care a participat.

 

Rochia îi place atât de mult Ducessei încât a purtat-o şi în timpul vizitei din America din 2011 şi a avut-o în bagajul de călătorie în 2014 când a vizitat Australia.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter