Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?

Publicat pe

Kate Middeton are dressing-ul plin de rochii, pe care nu le poartă însă doar o singură dată, Ducesei fiindu-i recunoscut talentul de a-şi recicla ţinutele.

 

Dintre toate rochiile pe care le are, una dintre ele pare să fie preferata sa. Aceasta este o creaţie care poartă semnătura designer-ului sârb Roksanda Ilincic, Ducesa de Cambridge fiind  văzută purtând-o pentru prima dată în 2011.

 

De atunci, au trecut 5 ani şi Kate a adus pe lume doi copii, dar acest lucru nu a schimbat cu nimic silueta sa şi pasiunea pe care o are pentru această rochie.

 

De curând, la Londra, Ducesa a îmbrăcat din nou rochia gri, asimetrică. A asortat-o cu pantofi nude şi un clutch în aceaşi nuanţa, iar outfit-ul a fost perfect pentru recepţia la care a participat.

 

Rochia îi place atât de mult Ducessei încât a purtat-o şi în timpul vizitei din America din 2011 şi a avut-o în bagajul de călătorie în 2014 când a vizitat Australia.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?Kate Middleton – Cum arată rochia ei preferată?

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter