Carmen Negoiţă e noul fermier şef de la "Ferma". L-a învins pe Jorge la duel

Publicat pe

Telespectatorii au fost cu ochii pe aventurile concurenților din Ferma: tensiunile din cabană și încercările fetelor de a aplana conflictele, duelul dintre Carmen și Jorge pentru a prelua șefia în fermă și strategiile concurenților pentru a se asigura că vor rămâne în show!

Peste 1.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit Ferma în fiecare minut! Pe targetul comercial cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.2 puncte de rating și 28.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat cifre de două ori mai mici: 5.3 puncte de rating și 14.6% share.

Cei 17 concurenți care au rămas în show au început să se cunoască mai bine și știu deja cu cine își pot stabili alianțele… sau așa își imaginează. La cabană, tensiunea crește din ce în ce mai tare: Florin Pastramă devine protejatul fetelor, iar Vali Bărbulescu și Kamara îl atacă la fiecare ocazie. În fermă, Carmen Negoiță este noul fermier șef și încearcă să fie un lider mai calm, spre deosebire de Brigitte.

În seara aceasta, de la 21:30, emoțiile concurenților de la Ferma trec la următorul nivel, pe măsură ce noul duel cu eliminare se apropie!

Cine e Carmen Negoiţă de la Ferma

A fost curajoasă încă de când era mică și mergea cu mătușa ei, care era ajutor la Crucea Roșie, și o ajuta să facă injecții. Este cunoscută pe rețelele de socializare, pentru că are un blog pe care scrie cu mult drag. Carmen Negoiță a acceptat provocarea și este concurentă la Ferma, emisiunea difuzată pe ProTV.

Mama îmi spunea că și-a dorit băiat și a plâns și la mine și la sora mea, dar că m-a avut pe mine cât doi băieți, doar că îmi lipsea un mic detaliu. În rest, îmi spuneau că am fost un copil extrem de deștept, cu o memorie fantastică (aș vrea să o mai am și acum). Îmi spuneau povești și după ce le ascultam o dată le repetam cuvânt cu cuvânt. Nu îmi era frică de sânge și mergeam cu mătușa mea, care era ajutor la Crucea Roșie, și o ajutam să facă injecții. Și îmi spunea că mereu am fost responsabilă, deși atunci nu mă lăuda.’, a declarat Carmen Negoiță.

În copilărie, Carmen Negoiță a locuit la țară, astfel că va fi oarecum obișnuit cu condițiile la care va fi supusă în emisiune. Sunt curajoasă, spontană și îmi place să trăiesc clipa. Aceasta este șansa mea de a mă reconecta cu sentimentul de adolescent, cu anii din copilărie cât am stat la țară.’, a mai spus aceasta.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter