Cine este Carmen Negoiță, concurentă la emisiunea Ferma de la ProTV? Și-a petrecut copilăria la țară

Publicat pe

O știi de pe social media, iar de acum o poți vedea și pe micile ecrane. Carmen Negoiță este una dintre concurentele de la emisiunea Ferma de la ProTV și este foarte hotărâtă se demonstreze tuturor că se poate descurca în orice condiții.

A fost curajoasă încă de când era mică și mergea cu mătușa ei, care era ajutor la Crucea Roșie, și o ajuta să facă injecții. Este cunoscută pe rețelele de socializare, pentru că are un blog pe care scrie cu mult drag. Carmen Negoiță a acceptat provocarea și este concurentă la Ferma, emisiunea difuzată pe ProTV.

Mama îmi spunea că și-a dorit băiat și a plâns și la mine și la sora mea, dar că m-a avut pe mine cât doi băieți, doar că îmi lipsea un mic detaliu. În rest, îmi spuneau că am fost un copil extrem de deștept, cu o memorie fantastică (aș vrea să o mai am și acum). Îmi spuneau povești și după ce le ascultam o dată le repetam cuvânt cu cuvânt. Nu îmi era frică de sânge și mergeam cu mătușa mea, care era ajutor la Crucea Roșie, și o ajutam să facă injecții. Și îmi spunea că mereu am fost responsabilă, deși atunci nu mă lăuda.', a declarat Carmen Negoiță.

În copilărie, Carmen Negoiță a locuit la țară, astfel că va fi oarecum obișnuit cu condițiile la care va fi supusă în emisiune. Sunt curajoasă, spontană și îmi place să trăiesc clipa. Aceasta este șansa mea de a mă reconecta cu sentimentul de adolescent, cu anii din copilărie cât am stat la țară.', a mai spus aceasta.

Apreciază orice are legătură cu tehnologia și social media. Are un blog pe care scrie despre subiectele care îi aduc o stare de bine: călătorii, sfaturi de beauty și lifestyle. În ultimul an de liceu, a decis să se căsătorească cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat ulterior. Și-a continuat studiile, iar în facultate nu a dus viața unui student obișnuit, pentru că era deja mamă. Fiind într-un moment de libertate în care nu are alte priorități cu excepția copiilor, își propune ca la Ferma să își retrăiască tinerețea, să iasă din zona de confort și să le arate copiilor săi că a fi adolescent e o stare de spirit.

Citește și: Diana Belbiţă, concurentă în emisiunea Ferma, e campioană la Kempo. La 15 ani şi-a luat viaţa în propriile mâini

Citește și: Cine este Ame Călin, concurenta în emisiunea Ferma de la ProTV? A terminat Facultatea de Medicină, inima ei bate pentru Zumba

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter