Motivul pentru care Jorge participă la

Jorge a decis să accepte provocarea şi să facă parte din show-ul „Ferma”, de la Pro TV. Alături de mai multe vedete, el va lupta pentru premiul cel mare!

Jorge a intrat în atenția publicului odată cu participarea la concursul Popstars și și-a continuat carieră în muzică. Este pasionat de muzică din copilărie și a început să facă ore de canto clasic încă de la 11 ani. Are doi copii din două căsnicii, iar fiica cea mai mare studiază în SUA. Spune că depărtarea de fiica să este unul dintre cele mai grele lucruri pentru el, dar încearcă să compenseze cu discuții zilnice cu ea.

N-am avut măști până acum și nici nu o să port vreodată. Cine mă place, mă place așa cum sunt. Și am conștientizat, nu demult, că oricum nu o să te placă niciodată toată lumea, așa că nu-mi mai fac griji pentru asta. Pur și simplu trăiesc fiecare zi de la Dumnezeu.'

Jorge a mai povestit că „Ferma” reprezintă şi o încercare pentru el. Vrea să vadă dacă familia îi va duce dorul.

Sunt mereu alături de soție și copii. Sunt un soț și un tată bun, iar Fermă este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa.'

Primele imagini de la „Ferma”, emisiunea de la Pro TV

Sezonul patru din Ferma aduce un nou început! 18 concurenți sunt pregătiți (sau așa consideră ei) pentru momente de neuitat, surprize, tensiune, lacrimi și râsete în vârful muntelui, în zăpadă, într-o micro societate pe care trebuie să și-o construiască singuri. Ferma îi va surprinde la fiecare ocazie!

Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au intrat în Fermă cu motivații diferite, însă toți își propun să câștige premiul în valoare de 50.000 de euro.

Pe 29 ianuarie, de la ora 21:30, telespectatorii vor vedea cum Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan îi întâmpină în Ferma pe cei 18 concurenți cu surprize plăcute și mai puțin plăcute! Rămâne de văzut cum vor reacționa concurenții atunci când vor fi față în față cu Ferma.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro