Carmen Negoiță ,despre fostul ei soț, Ionuț Negoiță: „A încercat să îmi facă greutăți, inclusiv în legătură cu copiii”

Publicat pe

În ce relații au rămas Carmen Negoiță cu fostul ei soț, după divorț. Concurenta emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D a vorbit, într-un interviu recent, despre perioada de după despărțirea de fostul acționar de la Dinamo, Ionuț Negoiță. Deși s-au rupt relația acum 11 ani, cei doi nu au rămas apropiați, nici măcar de dragul copiilor. Iată care este motivul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță spune că imediat după divorț, Ionuț Negoiță au avut un comportament ciudat, iar acest lucru a făcut-o să stea departe de el.

Carmen Negoiță, mărturisiri despre divorț: „Fostul meu soț e răzbunător'

Se pară că despărțirea i-a afectat orgoliul, iar acest lucru l-a determinat să încerce să se răzbue pe ea. Tocmai din acest motiv, după divorț, Carmen Negoiță a încercat să stea cât mai departe de fostul ei soț.

„Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț.

După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei…

Fostul meu soț este un om extrem de orgolios, care a luat decizia mea ca pe un afront și a încercat să îmi facă greutăți, inclusiv în legătură cu copiii. Dar toate aceste lucruri m-au călit, m-au făcut mai puternică și m-au ajutat să merg mai departe. Nu regret că am făcut acest pas', a declarat Carmen Negoiță pentru playtech.

Citește și: Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

Citește și: Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!.

Citește și: Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19 până s-a infectat

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu

Vedeta de la Bravo, ai stil! urmează să se recăsătorească

În prezent, Carmen Negoiță și-a refăcut viața sentimentală și se pregătește să se recăsătorească cu politicianul Cătălin Boboc.

M-am logodit, dar nu am stabilit o dată pentru căsătorie. Am discutat noi anumite detalii, în mare, dar nu se va întâmpla acest lucru anul acesta.

Dorim să ne mai cunoaștem, chiar dacă suntem foarte compatibili și el este un bărbat pe sufletul meu, așa cum mi-am dorit din toate punctele de vedere, și ca om și ca bărbat. Îmi place la el tot, și fizicul, și omul.

Este atent, are un cumul de calități pe care le apreciez la el. Urăsc la un bărbat neasumarea și răutatea. M-ar durea foarte tare trădarea, neimplicarea și lipsa de interes în ceea ce privește relația', a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Ce sfaturi le dă femeilor care se află în căsnicii toxice

Având în vedere că a trecut prin clipe de coșmar, Carmen Negoiță le-a dat și un sfat femeilor care se confruntă cu aceleași probleme pe care le-a avut ea.

„Este greu să dai sfaturi cuiva, sunt mulți factori. Cred că oricât ar fi de greu trebuie să te desparți de niște oameni, de-a lungul vieții, pentru că nu este bine să stai într-un mediu toxic, îți pierzi identitatea, umanitatea, valoarea și acumulezi frustrări pe care este greu să le vindeci.

Fiecare trebuie să știe să își evalueze gradul de fericire și să schimbe lucrurile nocive, pentru că viața este destul de scurtă și trebuie să o trăiești înconjurată de oamenii care te fac să te simți bine, să te împlinească din toate punctele de vedere. Cred foarte mult în ideea de a trăi într-un mediu echilibrat', a mai spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter