Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. "Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!"

Publicat pe

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri, deși, paradoxal, nu și-au dorit să se căsătorească, iar copiii nu erau în plan. Iată ce povestește acum artista despre viața de mamă și soție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg avea să confirme recent Carmen Trandafir, care a mărturisit că nu s-a visat niciodată măritată, iar mamă, cu atât mai puțin… Iată însă că acum Carmen (45) și Emil (60) au 9 ani de căsnicie, o fetiță superbă, Ana, de aproape 12 ani, și mai bine de 15 de relație.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu s-au căsătorit abia după 5 ani de relație, când aveau deja fetița, iar momentul cererii în căsătorie nu a fost deloc unul romantic, după cum a mărturisit artista.

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

„M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit”, a povestit artista într-un interviu pentru Acces Direct.

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter: „Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…”/ EXCLUSIV

Prima ei iubire

Pe de altă parte, Carmen a mărturisit că Emil Grădinescu a fost prima ei dragoste și că a trecut inclusiv peste mama ei, care, spune ea, a fost destul de severă în această privință.

„Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnit, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta”, a istorisit Carmen Trandafir pentru sursa citată.

„Eu îl admiram pe Emil, el îmi admira picioarele!”

Carmen a mai povestit că ea și Emil s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau în cercuri comune (soțul ei este un cunoscut comentator sportiv), iar artista a rememorat cu umor cum a început totul între ei.

„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele. Am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început, am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă”, a mai istorisit artista.

Și iată că, în cele din urmă, cei doi îndrăgostiți tot au ajuns la altar. În pofida faptului că nu și-a dorit nuntă, Carmen Trandafir a fost, în cele din urmă, o mireasă superbă (a purtat o rochie asemănătoare cu a lui Kate Middleton) și a recunoscut că s-a simțit ca o prințesă în ziua nunții.

Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. "Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!"Carmen Trandafir, dezvăluiri despre viața alături de Emil Grădinescu. "Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim!"

Cu ce se ocupă acum Carmen Trandafir

Carmen Trandafir s-a remarcat la Festivalul de la Mamaia, fiind una dintre cele mai apreciate și populare artiste de după Revoluție. Dar dacă în anii 90 făcea senzație, astăzi activitatea ei muzicală este mult redusă. Mai mult, cântăreața pare că a intrat de ani buni într-un con de umbră, aparițiile sale publice fiind din ce în ce mai rare, dar viața de familie îi aduce acum cele mai mari satisfacții.

Citește și: Magda Pălimariu vorbește în premieră despre divorț. Este pregătită pentru o nouă relație: „Nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut'

Nu voit m-am retras, dar lucrez într-un circuit închis. Am înregistrat chiar și melodii noi, dar având acest handicap, că nu am unde să mă promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu știe nimic de mine. Mi-am cam luat gândul că voi ajunge vreodată pe radio. Eu nu mai sunt nouă și nici nu pot să mă reinventez. Ce să fac, sa tai din nume? Bine, mă numesc doar Carmen’, să lucrez și la imagine? Pot să fac și asta, dar ca să  fac lucruri foarte facile, muzical vorbind, mi-e mai greu”, declara acum ceva vreme Carmen Trandafir despre faptul că nu mai are succesul muzical de acum 20 de ani.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter