Emilian și WRS sunt câștigătorii "Te cunosc de undeva" 2022

Publicat pe

Emilian și WRS sunt câștigătorii de la „Te cunosc de undeva” 2022. Show-ul transformărilor spectaculoase se apropie de sfârșit. Cu mai bine de o săptămână înainte de marea finală, au apărut deja zvonuri despre cine ar fi câștigat ediția. Potrivit unor informații apărute în presă, bătălia voturilor ar fi fost una extrem de strânsă, însă doar o singură echipă a fost desemnată câștigătoare. Iată care ar fi perechea de artiști, ce a luat premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilian și WRS sunt câștigătorii de la „Te cunosc de undeva” 2022. Competiția „Te cunosc de undeva” se află printre preferatele telespectatorilor, iar în cadrul ultimei ediții, transformările au fost spectaculose, astfel că publicului nu i-a fost ușor să desemneze echipa câștigătoare. În finala sezonului 18 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, fanii îi vor vedea pe Emi & Cuza, Emilian și WRS, Jo și Liviu Teodorescu, dar și pe Connect-R și Shift. Mai mult de o săptămână îi desparte pe telespectatori de momentul în care va evoluția artiștilor va fi difuzată și vor afla cine sunt câștigători. Potrivit ultimelor informații apărute în presă, s-ar fi aflat deja care sunt artiștii care au luat premiul de 15.000 de euro.

Emilian și WRS sunt câștigătorii "Te cunosc de undeva" 2022Emilian și WRS sunt câștigătorii "Te cunosc de undeva" 2022

Emilian și WRS sunt câștigătorii de la „Te cunosc de undeva” 2022

Câștigătorii sezonului 18 al show-ului „Te cunosc de undeva” 2022 ar fi echipa formată din Emilian și WRS, potrivit CanCan. Cei doi ar fi impresionat cel mai mult cu prestația lor și astfel au fost votați ca marii câștigători ai ediției. Perechea de artiști a câștigat un premiu în valoare de 15.000 de euro, pe care îl va dona familiilor nevoiașe. Se pare că impresia artistică, costumele, coregrafia și, desigur, interpretarea, le-a adus cele mai multe voturi. La sfârșit, WRS și Emilian au fost felicitați de către celelalte echipe pentru munca lor.

Citește și: Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva! Ce face înainte de a urca pe scenă: „Nu e de glumit'

Citește și: Aurel Pădureanu l-a iertat pe Johny Romano, după ce a imitat-o pe Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva: 'Am fost foarte supărat pe el, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap / EXCLUSIV

Ei sunt câștigătorii de la „Te cunosc de undeva” 2022. WRS: „M-am implicat mult”

WRS este numele de scenă al lui Andrei Ionuț Rusu, care a intrat în atenția publicului după ce a participat la Eurovision 2022 și reprezentat România cu piesa de inspirație latino, „Llámame'. WRS a obținut un rezultat bun pentru țara noastră, ajungând în semifinală.

WRS și Emilian au avut o evoluție extraordinară în cadrul celui mai mare show de transformări. Cei doi au avut o chimie explozivă pe scenă și au reușit întotdeauna să electrizeze audiența cu prestațiile lor și să câștige laudele juraților. S-a zvonit că WRS ar fi avut câteva neînțelegeri cu Andreea Bălan, unul dintre jurații concursului, însă artistul a lămurit această situație.

Mult spus divergențe. M-am implicat mult în emisiunea aceasta, pentru că am descoperit că sunt foarte pasionat de transformări și perfecționist în interpretare. Iar faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții. Însă ăsta e un semn că ne pasă', a declarat WRS pentru VIVA!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter