Câștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, călcat de hoți. A rămas fără mașina cu care făcea livrări la domiciliu

Publicat pe

Câștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, a fost călcat de hoți. Acesta a rămas fără mașina cu care făcea livrări la domiciliu, în plină pandemie de coronavirus.

Câștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, călcat de hoți. A rămas fără mașina cu care făcea livrări la domiciliuCâștigătorul MasterChef, Ciprian Ogarcă, călcat de hoți. A rămas fără mașina cu care făcea livrări la domiciliu

Criza provocată de epidemia de coronavirus de pe teritoriul României i-a afectat afacerea cu pizza, fostului câștigător MasterChef. Acum, Ciprian Ogarcă trebuie să mai acopere o pierdere provocată de hoții care i-au furat mașina cu care făcea livrări la domiciliu.

Tânărul, care deține pizzeria în Craiova, a făcut anunțul pe Facebook, în noaptea de miercuri spre joi, când a constatat că a rămas fără mașină.

Bună seară ! În această seară mi s-a furat mașina de pe strada Împăratul Traian, din zona pizzeriei PrazVegas. Mașina este cea din imagini: Opel Corsa C-Roșie, DJ 98 PRZ! (Inscripționată cu ShaormaVegas). În cazul în care o vedeți, vă rog mult să mă anuntați imediat! Mașina este declarată la poliție și dată în urmărire generală!', a scris fostul câștigător MasterChef, pe contul de socializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter