Prințul Albert al II-lea de Monaco, testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat pe

Prințul Albert al II-lea de Monaco a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat Palatul.

Prințul Albert al II-lea a fost pozitiv pentru Covid-19. Se arată într-un comunicat de la Palatul princial publicat joi, la ora 15.35 Suveranul este primul șef de stat din lume care a fost afectat de virus.

Citește și: Un actor din „Game of Thrones”, testat pozitiv pentru noul coronavirus: „Eu și familia mea ne-am izolat”


„Prințul Albert II de Monaco, care a fost testat la începutul acestei săptămâni, este pozitiv la Covid-19', dezvăluie comunicatul de presă de la Palat.

„Starea sa de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Prințul suveran este urmărit îndeaproape de personal medic și specialiști la Spitalul Princess Grace (CHPG).

Prințul Albert continuă să lucreze din biroul apartamentului său privat, este în contact permanent cu membrii cabinetului său, cu guvernul său, precum și cu cei mai apropiați colaboratori „, se mai arată în comunicat.

Prințul Albert II de Monaco este oficial primul șef de stat care a fost infectat cu coronavirus.

Anunțul vine la patru zile după ce un comunicat de presă al guvernului prințului a dezvăluit contaminarea cu coronavirus a ministrului de stat Serge Telle.

Citește și: Ce simți dacă ești infectat cu coronavirus. O femeie testată pozitiv a dezvăluit ce simptome a avut: „Dureri de cap, dureri…”

Prințul Albert al II-lea a vorbit cetățenilor pe un ton serios marți, 17 martie, într-un mesaj difuzat pe canalul guvernamental princiar Monaco Info. Suveranul a amintit, printre altele că „deplasarea oamenilor este cea care promovează răspândirea coronavirusului'.

Și, evident, având în vedere natura contagioasă a virusului, ne gândim la ultimele apariții publice ale prințului Albert al II-lea. Dacă socotim că suveranul este pozitiv la testele efectuate luni, 16 martie, trebuie să ne întoarcem la data 2 martie.

De la această dată, principalul eveniment care a adunat un număr mare de oameni este hirotonia Monseniorului Dominique Marie David pe 8 martie.

O mie de oameni s-au adunat în catedrală. Înainte, noul arhiepiscop și aproximativ douăzeci de episcopi fuseseră invitați să ia masa la Palat cu înalte personalități monegasce, în jurul cuplului princiar.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter