Bulgarul suspect de coronavirus, fugit dintr-un spital din Galați, a încercat din nou să scape. A spartul geamul și a fost prins când sărea gardul spitalului

Publicat pe

Cetățeanul bulgar cu simptome de coronavirus care a fugit dintr-un spital din Galați și a băgat 7 persoane într-un centru de carantină a încercat din nou să scape, spărgând geamul și ieșind pe el. El a fost fost prins când încerca să sară gardul spitalului.

Bărbatul prezenta simptomele infectării cu coronavirus și a fost internat de urgență, la izolare.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Poliţia Galaţi a fost sesizată miercuri de Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi că un cetăţean bulgar, internat în spital şi suspectat de infecţie cu noul coronavirus, a fugit din spital după ce a tăiat plasa de protecţie a geamului de la salonul unde era izolat.

Cetăţeanul bulgar a fost prins la ieşirea din orașul Galaţi, într-un microbuz care mergea spre Bucureşti, în care mai erau 7 persoane.

Citește și: Un cetățean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galați. Autoritățile l-au găsit într-un microbuz

Bulgarul a fost dus din nou cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, iar cele 7 persoane cu care a intrat în contact au fost duse într-un centru de carantină.

În aceeași seară, cetățeanul bulgar a fost observat de jandarmii care păzeasc Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi când încerca să sară gardul spitalului și a fost din nou condus în salonul unde este internat.

„Facem precizarea că cetăţeanul bulgar nu este confirmat ca fiind suspectat de contactarea acestui virus', precizează sursa citată.

A fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter