Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Băile Boghiș a Elenei Udrea. Turiștii pot apela la tratamente de recuperare, masaje sau terapii cu apă. Prețurile sunt accesibile din toate punctele de vedere, mai ales că fostul ministru al Turismului a achiziționat în anul 2013 stațiunea din Sălaj.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Cuprins
Stațiunea Băile Boghiș, în care Elena Udrea a investit în urmă cu peste zece ani, încă primește turiști, deși firma care o administrează este în faliment, iar o parte din bunuri au fost puse sub sechestru. Cu toate acestea, piscinele funcționează, camerele se închiriază, iar prețurile pentru o noapte de cazare sunt accesibile din toate punctele de vedere.
Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Băile Boghiș a Elenei Udrea
Stațiunea Băile Boghiș, în care Elena Udrea a investit în urmă cu mai bine de un deceniu, încă primește turiști, deși firma care o administrează se află în plin faliment, cu bunuri puse sub sechestru și scoase la licitație.
Chiar și cu problemele din acte, complexul rămâne funcțional. Cele patru bazine cu apă termală sunt încă deschise, iar cele 128 de locuri de cazare sunt disponibile pentru cei care vor să petreacă un weekend liniștit în județul Sălaj.
Stațiunea a fost cumpărată în anul 2013 de fostul ministru al Turismului împreună cu două femei de afaceri din zonă. Pe hârtie, ea încă deține jumătate din compania care administrează locația, iar investiția inițială s-a ridicat la sute de mii de euro. Asociații companiei Băi Boghiș SRL sunt: Elena Gabriela Udrea – 50%; Nadine Magda Stanca – 40%; Veronica Elena Stanca – 10%.
Conform site-ului oficial al locației, stațiunea oferă trei tipuri de cazări, după cum urmează:
Căsuțe standard (2 persoane):
-330 de lei/ noapte (315 lei/ noapte pentru pachetele de 2 nopți);
-1.975 de lei/ 5 nopți/ demipensiune;
-2.330 de lei/ 6 nopți/ demipensiune;
-3.850 de lei/ 10 nopți/ demipensiune;
-2.720 de lei/ 6 nopți/ all Inclusive (fără băuturi incluse în preț).
Căsuțe moderne (2 persoane):
-370 de lei/ noapte (355 lei/ noapte pentru pachetele de 2 nopți);
-2.175 de lei/ 5 nopți/ demipensiune;
-2.570 de lei/ 6 nopți/ demipensiune;
-4.250 de lei/ 10 nopți/ demipensiune;
-2.960 de lei/ 6 nopți/ all inclusive.
Apartamente de lux (3+1 persoane)
-470 de lei/ noapte (455 de lei/ noapte pentru pachetele de 2 nopți);
-2.675 de lei/ 5 nopți/ demipensiune;
-3.170 de lei/ 6 nopți/ demipensiune;
-5.250 de lei/ 10 nopți/ demipensiune;
-3.560 de lei/ 6 nopți/ all inclusive.
Ce oferă stațiunea fostului ministru al Turismului
Boghiș Băi este un loc de tratament cu apă caldă din comuna Boghiș, județul Sălaj, aflat la vreo 45 de kilometri de Zalău, la o altitudine modestă, sub 250 de metri. Apa provine din trei izvoare forate și are un amestec de minerale precum sulf, sodiu, iod și clor, cu o temperatură care trece de 41 de grade.
Stațiunea are patru bazine afară și unul în interior, care nu este folosit în prezent. Adâncimea variază, de la puțin peste jumătate de metru până la doi metri.
Cei care ajung acolo pot apela la diverse servicii, cum ar fi tratamente de recuperare, masaje, sau terapii cu apă.
„Ideea de a investi în această stațiune a venit de la colegii de partid de la Sălaj, care m-au rugat să vin într-o zi și să văd potențialul pe care îl au aceste băi.
M-a convins Lia Stanca, care este capricorn ca și mine, este blondă, și o femeie de afaceri mai bună decât sunt eu în politică, așa că am devenit asociate. Am avut o problemă cu genunchii și m-am tratat aici. Vom continua cu renovarea bazei de tratament și a bazinului din interior, vom reabilita clădirile și vom avea hoteluri de 4 stele', spunea Elena Udrea în anul 2013, atunci când a investit în această stațiune.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/07/001-cover-117.jpeg)
Stațiunea Elenei Udrea, scoasă la licitație la începutul acestui an
După ce au început problemele în justiție, Elena Udrea s-a distanțat de Elena (Lia) Stanca, cu care a fost parteneră în afacere, și a dat-o în judecată pentru a recupera 375.000 de euro, bani despre care spune că i-ar fi împrumutat.
Mai târziu, firma care s-a ocupat de lucrările de renovare la complex, Construcții Erbașu, a cerut intrarea în insolvență a companiei care gestionează stațiunea. Instanța a fost de acord cu cererea.
În luna februarie a acestui an, lichidatorul a scos la vânzare bunurile firmei, și anume un teren de peste 83.000 de metri pătrați, pe care se află construcții și alte active, cu un preț de pornire de 3,08 milioane de euro, fără taxe.
Sursa foto: Facebook/ Observator/ gsp.ro