Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare după divorțul Biancăi de Alex Bodi! "E un băiat extraordinar"

Publicat pe

Ieri, deși nimeni nu mai credea asta, s-a mai încheiat un capitol din viața Biancăi Drăgușanu – divorțul de Alex Bodi. La fel de surprinzătoare a fost și declarația lui Cătălin Botezatu, prieten apropiat și fost iubit al Biancăi, cu privire la divorțul celor doi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat ieri, 10 martie, la notar, când nimeni nu mai credea. Relația lor, înțesată de certuri pasionale și împăcări pe măsură, s-a sfârșit în cele din urmă, după ce a avut ca prolog încă un episod dramatic, petrecut chiar de ziua de naștere a Biancăi.

Nici momentul încheierii căsătoriei, care se voia unul decent și relaxat, nu i-a făcut pe cei doi să se dezmintă, totul încheindu-se cu scandal și apeluri la 112. Deși de nenumărate ori s-a zvonit (sau chiar Bianca a povestit) despre temperamentul mult prea vulcanic al lui Alex Bodi, surprinzător, Cătălin Botezatu, prieten apropiat al blondinei și fostul ei iubit, a avut doar cuvinte bune de spus despre, deja, fostul ei soț.

„Nu cred că au divorțat”

În plus, designerul nu era deloc convins de faptul că Bianca și Alex Bodi, care au mai avut deja trei tentative de divorț, și-au spus adio…

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa”, a declarat Cătălin Botezatu potrivit cancan.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare după divorțul Biancăi de Alex Bodi! "E un băiat extraordinar"Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare după divorțul Biancăi de Alex Bodi! "E un băiat extraordinar"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter