Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai ajuns de trei ori la divorț: "Bianca a dorit să se despartă prima dată după ce s-a întors din luna miere"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat și noi detalii ies la iveală în legătură cu despărțirea lor. Se pare că cei doi soți au mai ajuns la notar de alte trei ori până acum pentru a divorța.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai ajuns de trei ori la divorț: "Bianca a dorit să se despartă prima dată după ce s-a întors din luna miere"Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai ajuns de trei ori la divorț: "Bianca a dorit să se despartă prima dată după ce s-a întors din luna miere"

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație controversată, iar la divorț s-a lăsat cu scântei. Mariajul lor s-a destrămat după șapte luni, timp în care au fost protgoniștii mai multor scandaluri. Inclusiv la notar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu a venit însoțită de bodyguarzi la notar și s-a certat cu Alex Bodi:'Mi-a luat telefonul și l-a spart'

Bianca Drăgușanu s-a prezentat însoțită de doi bodyguarzi. Chiar în fața notarului, blondina i-ar fi aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi. Telefonul afaceristului a ajuns pe copertina unei terase aflate la parterul blocului în care se afla biroul notarial. Bianca Drăgușanu ar fi ieșit pe geam și ar fi început să strige ‘Suntați la 112! Sunați la 112’.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vrut să divorțeze din septembrie

Totul s-a terminat între ei acum odată cu semnarea actelor, însă noi detalii ies la iveală. Se pare că aceasta nu este prima oară când cei doi ajung la notar, ci, în trecut, au mai ajuns de alte trei ori pentru a divorța. Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care ar fi vrut să divorțeze prima dată, imediat la întoarcerea din luna de miere. Întâmplarea a făcut ca vedeta să ajungă la spital cu o coastă fisurată.

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după divorțul de Bianca Drăgușanu.Afaceristul a recunoscut că a bătut-o și a înșelat-o: 'I-am fost infidel'

O nouă încercare de despărțire ar fi avut loc în decembrie, însă ulterior, cei doi a decis să își mai acorde o șansă pentru a-și salva relația. O lună mai târziu cei doi soți au revenit la notar cu aceeași intenție de separare. Au mai încercat încă o împăcare și cum nu s-a ajuns la niciun rezultat, despărțirea a fost definitivă de data aceasta când au semnat și actele.

'Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate! Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă! În ianuarie, situația a stat la fel, adică dorință de divorț și apoi, iar revenire la sentimente mai bune. Acum însă, nimic nu a mai schimbat decizia și, se pare, că totul se va termina aici', au declara surse, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine ar fi crezut? Bianca Drăgușanu și fosta parteneră a lui Alex Bodi, prietene la cataramă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter