Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin la masa juriului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat pe

Cei trei jurați, alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu telespectatorii Kanal D și concurentele noului sezon.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin la masa juriului Bravo, ai stil! Celebrities'Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin la masa juriului Bravo, ai stil! Celebrities'

  „Bravo, ai stil! Celebrities' se pregătește să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generație de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele la titlul de Cea mai stilată celebritate din România vor întră în vizorul exigentilor jurați Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, care revin la masă juriului, pentru noul sezon al show-ului fenomen.

 Cei trei jurați, deveniți „an iconic squad' în fashionul din România, sunt gata pentru marea întâlnire cu concurentele deja obișnuite cu atenția publicului. Excentrică, nonconformistă și intr-o continuă reinventare, Raluca Bădulescu consideră că show-ul va crește în intensitate prin prezența unor concurente foarte ambițioase.

 „Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV, ci înseamnă mult mai mult pentru mine; respir și trăiesc . Nu pot exprimă în cuvinte cât de mult așteptăm să înceapă noul sezon, care se anunță a fi unul total diferit, concurentele fiind deja cunoscute publicului. În acest caz, și noi vom ridică ștacheta, pretențiile noastre, ale juraților, vor fi uriașe', spune Raluca Bădulescu.

Provocări intense, show total și rafinament, astfel caracterizează juratul Cătălin Botezatu noul sezon al show-ului „Bravo, ai stil!'Celebrities'.  „Noul sezon pentru mine se anunță a fi provocator. Sunt curios să văd cine sunt concurentele, dar trebuie să va mărturisesc că tocmai pentru că sunt voi fi și mai drastic. Dacă sunt deja cunoscute publicului și au deja acest exercițiu cu spectacolul media, ar trebui să fie foarte asumate și atente. Mă aștept că ele să ne ofere un show adevărat și să ne expună ce înseamnă stilul', spune Cătălin Botezatu.

Maurice Munteanu surprinde audiență, de fiecare dată, prin naturalețea și rigorile impuse, taxand aspru fiecare derapaj vestimentar. Rămâne de văzut cum și dacă îl vor impresiona noile concurente.  „Având în vedere că noile concurente sunt deja familiarizate cu un tip de expunere, eu aștept transparență. Și, evident, show. Gale explozive. Sper să nu se mai ascundă în spatele unor stiliști și să se arate așa cum sunt, să își asume bătălia până la capăt', spune Maurice Munteanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter