Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună! "Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste"

Publicat pe

Deși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit de ceva vreme, iar el are deja altă iubită, telenovela e departe să se fi încheiat. Iată ce spune Cătălin Botezatu despre celebrul cuplu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despărțirile și împăcările cuplului Bianca Drăgușanu – Alex Bodi au ținut multe zile prima pagină în presa mondenă și nici măcar acum, după declararea divorțului fanii celor doi nu sunt convinși că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Asta cu atât mai mult cu cât omul de afaceri dă semne că n-ar fi ieșit de tot din viața blondinei, deși acum are o nouă iubită.

Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor

Cătălin Botezatu, fost iubit al Biancăi și omul care o cunoaște, probabil cel mai bine, a vorbit pentru prima oară de la divorțul celor doi, pentru cancan.ro, sugerând că relația Biancă cu Alex a fost zdruncinată și de relațiile pe care Alex bodi le-ar fi avut cu alte femei.

„Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Dar acum femeia o să zică: «Voi, bărbații, aveți voie să înșelați și noi nu». Pentru bărbați cam așa e. În momentul în care un bărbat se duce cu o altă femeie nu se consideră că a înșelat.  Eu consider că, în momentul în care o femeie, o soție, te înșală, ea o face cu sufletul, cu inima și cu ura. În cazul lor cred că ei au consumat deja o bucată mare din relație”, a declarat designerul pentru sursa citată.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună! "Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste"Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună! "Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste"

Bianca, gest extrem sau declarație de dragoste?

Recent, Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de socializare o fotografie care i-a înfiorat pe fani. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut un gest neașteptat după ce, pe 1 iunie, a primit un buchet de trandafiri, cu un bilețel pe care era scrisă doar data. Dat fiind că fostul ei soț obișnuia să facă astfel de gesturi și blondina a ars biletul, dar și unul dintre trandafiri, nu a fost nevoie de alte cuvinte… în afară de comentariul ei: End of story.

'Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant.

Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente. Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste. Pe lângă faptul că este o femeie extraordinară, pe care eu o admir și o susțin, Bianca este și o fire vulcanică, de la care uneori nu știi la ce să te aștepți, iar reacțiile ei sunt pe măsură, dar sunt haioase. Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum', a mai spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

Alex Bodi și Daria Radionova au confirmat relația

La puțin timp după separare, Alex Bodi și-a găsit deja jumătatea. Este vorba despre Daria Radionova, cea care a și făcut primele gesturi care să le confirme relația. 

La o postare de pe Instagram, Daria a primit mai multe comentarii în care fanii o felicitau pentru relația cu Alex Bodi. Unul dintre comentarii a fost: „Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!’. 

Noua iubită a afaceristului a răspuns imediat: ‘Mulțumesc! Da, este’, confirmând că între ea și omul de afaceri s-a înfiripat o poveste de dragoste.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă