Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita: "Veștile nu sunt îmbucurătoare"

Publicat pe

Scandalul în care sunt implicați Clejanii nu este nici pe departe aproape de final! Viorica și Ioniță au probleme de sănătate din pricina situației în care se află fiica lor, Margherita!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De peste o săptămână, familia Clejanilor întâmpină greutăți după accidentul în care a fost implicată Margherita. Din pricine tensiunilor și stresului, părinții au început să se confrunte cu probleme serioase de sănătate.

Despre starea celor doi artiști celebri s-a vorbit ăn emisiunea lui Dan Capatos, iar veștile nu ar fi cele mai bune. Vorica ar acuza dureri foarte mari de cap, în timp ce Ioniță ar fi acuzat puseuri de tensiune.

Citește și: Chris Trousdale a murit din cauza noului coronavirus. Fostul membru al Dream Street avea 34 de ani:„A fost o lumină pentru mulți oameni'

'Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile', potrivit datelor furnizate la Xtra Night Show.

Viorica și Ioniță din Clejani nu vor mai face declarații în spațiul public

Posibil acesta să fie și motivul pentru care cei doi au luat decizia tranșantă de a nu mai face declarații în spațiul public și de a lăsa totul în seama ‘instituțiilor statului român’, în vederea derulării anchetei corespunzătoare.

Citește și: Fetița de doar 6 ani a lui George Floyd transmite un mesaj emoționat. Gianna nu știe adevărul despre moartea eroului ei:'Tati a schimbat lumea'

Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!’, se arată în mesajul transmis de Viorica și Ioniță din Clejani.

Viorica de la Clejani s-a arătat extrem de afectată de toată această situație și, cu lacrimi în ochi, și-a strigat durerea și temerile pe care le are pentru viața fiicei sale. Viorica se teme ca fiica ei să nu pice în depresie din cauza presiunii și să ajungă să se sinucidă precum alte vedete autohtone.

Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita: "Veștile nu sunt îmbucurătoare"Probleme de sănătate pentru Viorica și Ioniță din Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita: "Veștile nu sunt îmbucurătoare"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cătălin Botezatu speră ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să rămână împreună!„Dacă a dat foc trandafirilor, eu cred că e tot un fel de dragoste'

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă