Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru: ”În sufletul meu sunt terminat”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 16 decembrie 2022, 14:50

Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de-a lungul timpului, relația prezentatorului TV cu asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a traversat mai multe momente dificile. S-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori, însă niciodată fanii nu l-au văzut pe Cătălin Cazacu cu lacrimi în ochi pe micile ecrane. Iată care a fost motivul pentru care nu și-a stăpânit emoțiile nici în fața telespectatorilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu este unul dintre prezentatorii TV ce se afișează mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Fie că trece prin momente bune sau stări mai puțin plăcute, mereu s-a ascuns foarte bine în spatele bunei dispoziții de care dă mereu dovadă. Totuși, de data aceasta nu a mai putut să își stăpânească lacrimilie chiar în cadrul unei emisiuni TV, astfel că toată lumea a cunoscut și partea sa vulnerabilă.

catalin-cazacu-ramona-olarucatalin-cazacu-ramona-olaru

Ce-i drept, Cătălin Cazacu nu traversează cea mai bună perioadă în aceste momente. Chiar în prag de Sărbători, relația lui cu Ramona Olaru este din nou pusă sub semnul întrebării. Cei doi au deja câteva zile bune de când nu își mai vorbesc și nu mai locuiesc împreună. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar declarațiile pe care frumoasa blondină le-a făcut recent în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa'

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă:„Nu ne mai vorbim. Unele lucruri nu ies așa cum vrei'

Citește și: Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț:”Suntem într-o relație ok…”

Citește și: Programul magazinelor Kaufland de Crăciun și de Revelion.Cât timp vor fi închise

Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru

Ei bine, da! Cătălin Cazacu chiar a fost surprins cu lacrimi în ochi pe micile ecrane, însă motivul se pare că nu era Ramona Olaru, ci chiar telefonul său mobil. Prezentatorul TV a remarcat că smartphone-ul lui nu mai răspunde cerințelor. A căutat încărcătoare în redacție, în speranța că nu mai are baterie, însă în zadar. Nu s-a mai deschis, iar prezentatorul TV a tras o singură concluzie, și anume că nu mai funcționează, însă nu înțelege motivul.

mi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră. Dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul. În sufletul meu sunt terminat.', a spus Cătălin Cazacu despre telefonul său în cadrul unei emisiuni TV.

Cătălin Cazacu: 'Nu mă deranjează, că în lacrimi sunt'

Cătălin Cazacu a fost văzut de toată lumea cu lacrimi în ochi, astfel că nu a încercat să ascundă acest lucru de nimeni. În fața tututor a dezvăluit că, într-adevăr, este în lacrimi după pierderea telefonului mobil. Ba mai mult, fiindcă s-a ajuns aici, prezentatorul TV a vorbit și despre poreclele sale, folosite atât de colegii de breaslă, cât și de cei din lumea mondenă, explicând că lucrurile nu stau chiar așa.

„Nu mă deranjează că în lacrimi sunt, asta am spus, nu mă deranjează „marele crai', dar de Dorobanți, nu am fost niciodată în Dorobanți. Eu de când m-am mutat în București nu am prins Decebal și nici Dorobanți.', a continuat Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă

În ultima vreme, fanii Ramonei Olaru și ai lui Cătălin Cazacu erau din ce în ce mai fericiți pentru frumosul cuplu. Declarau că au planuri de viitor împreună, se gândeau chiar și la nuntă, însă de ceva timp nu-și mai vorbesc absolut deloc. Cei doi au decis să meargă din nou pe drumuri separate, fără a face vreun anunț sau a explica celor ce îi îndrăgesc adevăratul motiv pentru care relația lor a ajuns în acest punct din nou.

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept.

Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an’, a spus Ramona Olaru la Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton