Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit. Primele declarații: "Mergem pe drumuri diferite"

Publicat pe

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit după nici un an de relație. Se pare că cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă și și-au spus adio. Au făcut și primele declarații despre separare.

Timp de mai multe luni de zile, Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu au ținut relația ascunsă. Au apărut zvonuri în presă că ar forma un cuplu, însă ei nu au dat prea multe detalii despre viața lor personală. El a fost văzut în mai multe cluburi, cu diverși prieteni și prietene, de multe ori cea care lipsea era Ilinca Obădescu.

Conform Cancan, prezentatoarea l-ar fi obligat pe Cătălin la un moment dat să facă publică relația lor, să nu se mai ascundă. Iată că acum au făcut primele declarații, nu că s-ar căsători, ci că se despart. Pun punct poveștii lor de dragoste care nu a durat nici un an de zile.

„Acum ma concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), ma bucur in continuare de tot ceea ce imi ofera viata. Intalnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu si Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despartit recent, dar suntem oameni maturi, in viata se intampla sa realizezi ca nu esti compatibil cu persoana langa care traiesti. Nu e ceva de reprosat si ramanem prieteni si colegi. Catalin chiar este un om deosebit', a spus Ilinca pentru Wowbiz.ro.

„E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important in existenta mea, daca mergem pe drumuri diferite nu inseamna ca nu ramanem prieteni', a declarat Cătălin Cazacu pentru aceeași sursă.

Cătălin Cazacu și o concurentă de la 'Bravo, ai stil!', sărut pasional la TV

Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente de la ‘Bravo, ai stil!’, a fost sărutată cu patos de Cătălin Cazacu.

Ținuta Alexandrei nu a fost pe placul juraților și a fost total dezamăgită de părerile juraților. Concurenta a început să plângă și l-a impresionat pe Cătălin Cazacu, moment în care prezentatorul TV s-a ridicat de la masa juraților și s-a dus la Alexandra și i-a șters lacrimile.

Pentru a se simți mai bine, Maurice i-a spus lui Cătălin Cazacu să o sărute pe Alexandra, moment în care acesta a luat-o pe concurentă și i-a furat un sărut. Alexandra a rămas fără cuvinte și a uitat de toată supărarea pe care o avea.

Foto: Colaj, Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter