Oana Roman a ajuns cu fetița la spital. Vedeta este îngrijorată pentru Isabela: ”Sperăm că totul o să fie bine”

Publicat pe

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fetița sa. Vedeta a fost foarte îngrijorată după ce Isabela a răcit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Micuța a făcut febră și nu se simțea deloc bine.

Oana Roman și Marius Elisei au mers de urgență la spital cu fiica lor, Isabela, după ce micuța a răcit foarte tare. Deși mai bine de un an Isa nu a mai avut probleme cu răceala, acum situația s-a schimbat. Vedeta s-a îngrijorat atunci când a văzut că fetița ei are febră și nu se simte deloc bine.

„După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine', a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman și soțul ei au lăsat tot ce aveau de făcut și au mers împreună cu Isabela la spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale. Vedeta a postat o fotografie cu ei trei din spital, în timp ce așteptau să intre în cabinetul doctorului. Oamenii i-au transmis multe mesaje micuței să se facă bine.

Isabela o face cea mai fericită pe Oana Roman

Vedeta și-a dorit mult un copil, iar când a rămas însărcinată viața ei s-a schimbat complet. Oana Roman este o mamă grijulie, care își pune întotdeauna fetița pe primul loc. Recent, vedeta a scris un mesaj emoționat pe rețelele de socializare. Mai mult, Oana Roman a postat imagini cu ea de când avea burtică de gravidă, momente unice pe care le-a trăit în viața ei.

'Azi e ziua mondială a fericirii! Am stat si m-am gandit cand am fost eu cel mai fericită. Evident cand am nascut-o pe Isa, cand a inceput sa meargă, sa vorbeasca, atunci când mi-a spus prima oară 'Mami, te iubesc'. Cred ca cel mai fericit an din viata mea a fost 2013. Anul in care l-am cunoscut pe Marius, m-am îndrăgostit, după multi ani am trăit din nou sentimentul de a iubi si de a fi iubit, apoi am rămas însărcinată și perioada sarcinii a fost cea mai fericită. A fost perioada in care am fost, singura oara in viata mea de pana atunci, perfect echilibrată, perfect senină, linistită, fericită, împăcată, completa! In 2013 am pierdut un job pe care il adoram si care imi aducea multi bani, dar am câștigat atata fericire încât nu a mai contat! Am avut o sarcina perfectă si cred ca am fost printre cele mai fericite gravide din lume! Si acea fericire s-a transmis acestui copil minunat si perfect!', a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Oana Roman a ajuns cu fetița la spital. Vedeta este îngrijorată pentru Isabela: 'Sperăm că totul o să fie bine'Oana Roman a ajuns cu fetița la spital. Vedeta este îngrijorată pentru Isabela: 'Sperăm că totul o să fie bine'

Citește și: Oana Roman a slăbit 6 kilograme. Cum arată vedeta acum și cum a reușit să scadă în greutate

Citește și: Oana Roman a stârnit controverse cu un filmuleț în care Isabela, fiica ei, dansa pe masă într-un local

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter