Cătălin Măruță și Andra sunt căsătoriți de 10 ani. I-a făcut o declarație frumoasă de dragoste: "Este mai frumoasă, mai înțeleaptă, nu știu cum reușește"

Publicat pe

Are totul. E unul dintre cei mai longevivi prezentatori de divertisment din România, iar tainele televiziunii le-a deslușit de mult. Împreună cu Andra formează cel mai iubit cuplu din showbizul autohton și au doi copii superbi, pe care nu se feresc să-i expună pe rețelele de socializare.

Și, totuși, ce ar mai avea de spus Cătălin Măruță? Multe! Și le aflați chiar din acest interviu…

Cum era Andra acum 10 ani și cum este acum?

Este mai frumoasă, mai înțeleaptă, mai bună, nu știu cum reușește. Timpul trece în favoarea ei.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Ai simțit vreodată că ai greșit față de soția ta?

Mi-a părut rău în perioadele în care munceam mult și ajungeam târziu acasă, veneam și obosit, și stresat sau nervos. Mi se părea că nu o ajut destul sau că nu reușesc să o ascult fiind în starea aceea. Dar ea m-a înțeles și nu mi-a reproșat niciodată nimic.

Aveți doi copii superbi, care vă umplu inimile de bucurie. Știu că le dedici cea mai mare parte din timpul tău liber… Cum sunt Eva și David? Ce pasiuni au, cum reacționează când te văd la emisiune, în ce măsură dau semne că se simt atrași de lumea showbizului?

Sunt foarte relaxați când sunt fotografiați sau filmați, carismatici, iar Eva cred că moștenește mult din personalitatea Andrei. Cred că are ureche muzicală, nu îmi dau seama eu dacă are voce. Iar David este extrem de descurcăreț, versatil, face vloguri, se înregistrează singur, cred că mă moștenește mai mult pe mine și, dacă ar vrea, ar putea fi un prezentator bun de TV.

Citiți întregul interviu în numărul de mai al revistei VIVA!.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter