Cătălin Moroșanu va juca într-un film alături de Dan Negru! "Moartea din Carpați" ia lecții de actorie. Iată care va fi rolul său!

Publicat pe

Hotărât lucru, Cătălin Moroșanu nu poate sta departe de camera de filmat și nici de celebritate. Sportivul urmează să apară într-un film, unde va avea un rol ce i se potrivește mănușă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a participat la Asia Express, la Ferma, la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și, dacă vă amintiți, în 2010 a câștigat chiar Dansez pentru tine, însă acum este pregătit să facă un pas înainte, cochetând și cu cinematografia. Un perfecționist, carismaticul luptător se pregătește intens pentru noul rol și a început deja să ia lecții de actorie!

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

Joacă rolul unui fost luptător în Afganistan

Și pentru că fizicul îl recomandă, Cătălin Moroșanu a primit un rol care i se potrivește mănușă și pe care speră să-l ducă la bun sfârșit cu succes.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit', a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena 1.

Citește și:Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

„Încă nu dețin secretele actoriei”

Luptătorul de K1 a descoperit însă că în actorie, ca în orice profesie, există niște rigori, niște reguli care trebuie respectate, așadar, s-a apucat cu conștiinciozitate de lecții de dicție.

Cătălin Moroșanu va juca într-un film alături de Dan Negru! "Moartea din Carpați" ia lecții de actorie. Iată care va fi rolul său!Cătălin Moroșanu va juca într-un film alături de Dan Negru! "Moartea din Carpați" ia lecții de actorie. Iată care va fi rolul său!

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult… pentru că dau impresia că sunt violent şi nu este în regulă. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală.

Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo la o notă de 5, la un «suficient». Începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil', a spus Cătălin Moroşanu, conform prosport.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter