De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant: „Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și...”

Publicat pe

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat afară de la un restaurant, în urmă cu mai mulți ani. Îndrăgitul bucătar a trecut prin momentul „delicat' la începutul carierei, episod pe care-l va ține minte toată viața. Juratul de la Chefi la cuțite s-a trezit afară, în ploaie, după ce a dat-o în bară cu o rețetă și și-a supărat Chef-ul de la acea vreme!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant în anii tinereții, atunci când debuta în carieră. Celebrul bucătar lucra pe atunci în străinătate și voia să-și impresioneze Chef-ul cu abilitățile lui în ale gastronomiei. Din păcate, rețeta lui nu a fost pe placul acestuia, astfel că a dat-o rău de tot în bară.

De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant: „Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și...'De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant: „Am făcut o tâmpenie. Am primit un șut și...'

Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai mulți ani, în Germania. Chef Cătălin Scărlătescu trebuia să prepare un sos Bechamel pentru Chef-ul său de la restaurantul respectiv. Bucătarul nostru avea o rețetă primită din România, dar nu a fost deloc pe placul bucătarului de la local.

Citește și: Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite' de la Antena 1.Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt prezentatorii

Citește și: De ce nu s-a mutat Cătălin Scărlătescu din România, după ce a văzut peste 50 de țări:”Am ajuns la concluzia că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Dodo, însărcinată în 8 luni, de urgență la spital! Cum se simte fosta concurentă X Factor:„A fost nevoie…'

Citește și: Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni:„Am nevoie doar de familia mea'

De ce a fost Chef Cătălin Scărlătescu dat afară de la un restaurant

Chef Cătălin Scărlătescu era atunci la primul lui loc de muncă. Chef-ul restaurantului nu a fost deloc încântat de sosul Bechamel pregătit de el. Totul s-a petrecut în anii ’90.

„Se întâmpla în Germania, prin 90… eram la primul meu loc de muncă și Chef-ul a cerut un sos Bechamel, eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie', a spus Chef Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru Adevărul, citat de libertatea.ro.

Imediat după ce Chef-ul de la restaurant a gustat sosul, Cătălin Scărlătescu a fost dat afară din bucătărie. S-a trezit astfel în ploaie, fără geacă pe el. A mers doar în tricou, în ciuda vremii urâte, timp de o oră, până ce a ajuns în fața unei librării. A găsit acolo o carte de gătit și a aflat că sosul Bechamel din Gemania se prepara complet diferit față de cel din România.

„Cert este că am primit un șut și am fost dat afară din bucătărie. Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine, am umblat o oră prin ploaie în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie, am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit.

Și… surpriză! Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte', a adăugat el.

„Nu prea am gătit femeilor'

În ciuda carierei sale de bucătar, Chef Cătălin Scărlătescu a povestit că nu prea le-a gătit femeilor din viața lui. Principala lui tactică de cucerire este să șoptească la ureche ce vrea. El a declarat că nu-i place deloc minciuna.

„Eu nu am prea gătit femeilor. Armele mele nu sunt astea. Arma nucleară este gătitul. Dacă nici acolo nu intră în șpagat, fug. (…) Prima și prima dată îi șoptesc unei femei la ureche ce vreau. Rețeta pentru a cuceri o femeie este sinceritatea. Să nu minți. Poți să omiți lucruri, dar să nu minți', a mai mărturisit bucătarul.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter