„Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo”. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin momente dificile în ediția 9 a emisiunii America Express. Juratul de la Chefi la cuțite a acuzat stări de rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Echipa a fost nevoită să își găsească un loc de cazare, după o zi grea. Iată ce s-a întâmplat cu chef Scărlătescu la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express. Cătălin Scărlătescu a avut parte de momente dificile în noua ediția a emisiunii America Express. După o zi grea, echipele au fost nevoite să își găsească un loc de cazare, pentru a înnopta. Astfel, pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu acesta a fost momentul cel mai greu.

„Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo'. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express„Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo'. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express

Scărlătescu și iubita sa au încercat să-i convingă pe localnici să le ofere cazare pentru o noapte, iar atunci când cineva a acceptat, cei doi s-au bucurat foarte tare. Cu toate astea, juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru au aflat că trebuie să meargă iar cu trajineras.

Citește și: Ce lucru surprinzător a descoperit Cătălin Scărlătescu despre iubita lui, Doina Teodoru, la America Express: „Să-mi dai CV-ul, că…'

Citește și:Cum s-a schimbat relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, după America Express: „Aici ne-am descoperit niște…'

Citește și:„M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express

Cătălin Scărlătescu și iubita lui Doina Teodoru au acceptat provocarea de a merge la America Express. În ediția a 9-a a emisiunii, chef Scărlătescu a avut nevoie de ajutor medical, după ce a acuzat stări de rău. Echipele au fost nevoite să caute cazare pe timp de noapte, iar acest lucru a fost extrem de dificil pentru Scărlătescu și Doina. După ce au găsit pe cineva care le-a oferit cazare, cei doi au fost extrem de fericiți. Cu toate astea, bucuria nu a durat mult, deoarece au aflat că trebuie să meargă din nou cu trajineras. Ulterior, Scărlătescu a cerut intervenția medicilor deoarece era epuizat. „Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat', a zis Cătălin Scărlătescu.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Scărlătescu la America Express

Cătălin Scărlătescu a așteptat sosirea medicului, pentru a fi consultat. Ulterior, concurentul a primit îngrijiri medicale și și-a revenit într-un final. Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că se simțea foarte rău.

Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine', a mai spus Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, ceartă la America Express

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au mers împreună la America Express, iar după ore în șir de mers, între aceștia a izbucnit o discuție tensionată. Mai exact, scandalul a pornit de la faptul că juratul emisiunii culinare i-a spus iubitei sale  „femeie', iar acest lucru a deranjat-o pe fosta concurentă de la iUmor.

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți', a spus Doina Teodoru, la America Express.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter