Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: "Mă iei la mișto?"

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. În ediția de luni seara, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au aruncat cuvinte dure. Totul a pornit de la amuleta pe care o avea juratul de la echipa aurie. Iată ce și-au spus cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. În ediția de luni seară, 28 noiembrie, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut parte de o discuție aprinsă. Totul a pornit de la o amuletă pe care o avea juratul de la echipa aurie. După ce a activat-o, Florin și Sorin au fost nevoiți să gătească pentru echipa lui, timp de 30 de minute.

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: "Mă iei la mișto?"Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: "Mă iei la mișto?"

'În momentul în care am ajuns la Scărlătescu, am simțit o ostilitate din partea lui, în ideea în care, frate, respecți amuletele. Ai câștigat-o, am venit', a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine este Florica Boboi de la Chefi la Cuțite.Este împreună cu soțul ei de 21 de ani și are trei copii

Citește și: Ștefania Pop de la Chefi la cuțite a renunțat la facultate pentru a deveni cofetar:„Nu m-aș fi văzut niciodată lucrând ca inginer'

Citește și:Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:'Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt'

Citește și:Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:'Nu pot comenta deciziile altora'

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite

După cei doi chefi au venit să gătească pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu, spiretele s-au încins.

„Până la urmă l-a pus pe Dumitrescu să curețe cartofi. Pe mine m-a pus să mă duc să iau opt pere să le pun la fiert', a spus Sorin Bontea. În tot acest timp, Florin și Cătălin au început să-și arunce cuvinte dure, iar totul a pornit de piure.

'Adică mă iei la mișto? Păi tu nu știi să faci piure cum știu eu să fac piure. 50 de ani de viață și 30 de ani de bucătărie și încă nu știi să faci piure de cartofi măcar jumătate din cum știu eu. Am tăcut din gură din momentul ăla', a spus Florin Dumitrescu.

Titus și Mădălina Crețan au fost eliminați de la Chefi la cuțite

Tot în ediția de seara trecută, Titus și Mădălina Crețan au fost eliminați de la Chefi la cuțite, după ce au obținut cel mai mic punctaj la individuale.

„E greu să ajungi în semifinală ca bucătar amator. Mă bucur foarte tare că am plecat acum și că nu am făcut ceva în semifinală pentru a pleca cu capul jos. Mi-am încheiat parcursul mândru, bucuros. Vă mulțumesc din tot sufletul! Nu pot să fiu trist', a precizat Titus Antonescu.

„Deci am o criză de plâns din care nu o să mă opresc, dar nu știu de ce. (…) În momentul de față simt că nu îmi mai e frică de nimic din punct de vedere culinar', a mărturisit soția lui NOSFE.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter