Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: "Nu pot comenta deciziile altora"

Publicat pe

Oana Roman a reacționat public după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe. Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că are o relație de prietenie frumoasă cu Pepe. Cu toate astea, vedeta nu a participat la botezul lui Pepe Jr, fiul artistului, care a avut loc în urmă cu câteva zile. Întrebată de internauți de ce nu a fost invitată la marele eveniment, Oana Roman a oferit un răspuns surprinzător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe. Oana Roman nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe. Marele eveniment a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar petrecerea a fost una discretă, la care au participat mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Chiar și așa, Oana Roman nu a participat la botezul micuțului, iar acest lucru i-a determinat pe internauți să afle ce se întâmplă între ea și Pepe.

Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: "Nu pot comenta deciziile altora"Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: "Nu pot comenta deciziile altora"

Pepe și Yasmine și-au botezat fiul pe 19 noiembrie, într-un cadru restrâns. Cei doi nu au organizat o petrecere fastuoasă, participând doar persoanele apropiate cuplului. Deși între Oana Roman și Pepe există o relație de prietenie strânsă, vedeta nu a fost invitată la botezul lui Pepe Jr. Iată cum a reacționat Oana Roman când a fost întrebată de ce nu a participat la marele eveniment.

Citește și:Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și:Pepe, primele declarații despre botezul fiului său. Iubita lui e însărcinată în șapte luni:”Nu e nimic special, dar…”

Citește și:Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție.Tatăl lui Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și trafic de influență

Citește și: Când începe „Survivor România' 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină'

Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

În urmă cu câteva zile, Pepe și-a botezat fiul pe care îl are cu Yasmine, iubita sa. Cei doi au organizat evenimentul într-un cadru restrâns, la care au participat doar persoanele apropiate. Deși sunt prieteni de mulți ani, Oana Roman nu a fost invitată la botezul lui Pepe Jr. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că artistul este ca fratele ei și că familia lui este a doua ei familiei. Oana a fost intrebată de către fani de ce nu a participat la botezul micuțului, iar răspunsul ei a fost unul surprinzător.Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?', a fost întrebată Oana Roman.

„Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora', a fost răspunsul pe care aceasta l-a oferit.

Oana Roman: „Mizeriile pe care mi le fac alții sunt ale lor”

Oana Roman a fost întrebată cum trece peste dezamăgirile provocate de oamenii apropiații. Vedeta a spus că a primit multe astfel de lovituri de-a lungul timpului, dar a ales întotdeauna să-i ierte și meargă mai departe. Deși recunoaște că înainte se consuma foarte tare în astfel de situații, Oana a decis să uite de toate dezamăgirile venite din partea prietenilor.

La început mă consumam foarte tare, mă enervam, mă mâhneam. Apoi am înțeles că mizeriile pe care mi le fac alții sunt ale lor, nu ale mele și că e mai bine ca ele să nu mă găsească acasă și să se întoarcă la expeditor.Să rămână la ei și să le ducă singuri. Eu aleg să iert și să fiu bună orice ar fi. De ce? Pentru că bunătatea construiește Rai pe Pământ și case sus în Rai', a mai spus Oana Roman.

Ce spunea Oana Roman despre prietenia cu Pepe

După ce în trecut s-a speculat că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie, Oana Roman a declarat ce relație are cu artistul. Legătura dintre ei doi este cunoscută încă de pe vremea când Pepe forma un cuplu cu Oana Zăvoranu. În urmă cu ceva timp, Oana Roman a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Pepe.

Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut. M-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie. De sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat. Am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat.Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu’, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter