Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi: "Aveți o obsesie?"

Publicat pe .

Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. În emisiunea ‘Gura presei’, Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Prezentatorul nu înțelege de ce iubita lui Alex Bodi are atât de mulți urmăritori în mediul online, dar nici cum este mai tot timpul în vacanță. Make-up artitstul al vedetelor a reacționat dur acum! Ce replică i-a dat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Ema Uta este cunoascută drept „make-up artistul vedetelor’. De-a lungul timpului, aceasta a machiat mai multe celebrități din România, cum ar fi Antonia, Loredana Groza, Lora, Ruby, Andra, etc. Tehnica ei e apreciată de mii de fani, dovadă fiind numărul uriaș de urmăritori de pe Instagram. De ceva timp, Ema Uta este într-o relație și cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cei doi îndrăgostiți se fotografiază mereu în vacanțele în care merg, iar imaginile ajung imediat pe rețelele sociale.

Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi: "Aveți o obsesie?"Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi: "Aveți o obsesie?"

Recent, în emisiunea pe care o prezintă, Mircea Badea a luat-o în vizor pe Ema Uta. Prezentatorul se arată deranjat de numărul de urmăritori pe care aceasta îi are pe rețelele sociale. De asemenea, nu înțelege cum poate să muncească, dacă se află mereu în vacanțe. Nici bine nu a făcut soțul lui Carmen Brumă aceste declarații, că iubita lui Bodi a și reacționat!

Citește și: Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani:”Mă întreb cum de mai sunt în viață”. Băutura pe care o consumă zilnic

Citește și: Cum arată casa lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Noi imagini cu apartamentul de lux

Citește și: Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu’

Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta

Pe contul său de socializare, Ema Uta i-a dat replică lui Mircea Badea, după ce acesta a dat de înțeles că make-up artistul preferat al vedetelor nu ar munci niciodată. Aceasta susține că a depus mult efort până când a ajuns în acest punct al carierei sale, în care să-și permită vacanțe de lux, dar și alte lucruri materiale.

„Nu e prima oară când aud „mistoul' asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită. Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă' așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club. Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.

Ce replică i-a dat iubita lui Alex Bodi prezentatorului TV

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro Cursul. Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked' la cursuri timp de 7 ani.. Acum, domnul MB poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat, adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic nu alte metode „ușoare' de a face bani rapid, și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată.

Iar numărul de followeri pe care îl am, se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență. Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce', este mesajul transmis de Ema Uta.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă