Cătălina Grama se menține în formă cu post intermitent. Ce beneficii a descoperit Jojo, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."

Publicat pe

La 42 de ani, Cătălina Grama Jojo are un program foarte aglomerat și nu a fost niciodată adepta dietelor restrictive. Actrița a descoperit beneficiile postului intermitent (intermittent fasting) și spune că pentru ea funcționează perfect. Nu ca o dietă de slăbire, ci ca un stil de viață ce-i aduce energie și o menține în ritmul alert în care trăiește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama (Jojo) și-a transformat pasiunea pentru actorie în job și practic nu simte că muncește. Actrița are rol principal în serialul Clanul', de la Pro TV și chiar dacă începe, uneori, ziua de muncă la ora 5.30, are energie întreaga zi. Și unul dintre trucurile sale pentru a face față unui program plin este postul intermitent.

Cătălina Grama se menține în formă cu post intermitent. Ce beneficii a descoperit Jojo, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."Cătălina Grama se menține în formă cu post intermitent. Ce beneficii a descoperit Jojo, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."

Ce spune Cătălina Grama Jojo despre postul intermitent

Jojo spune că acest stil de viață are multe beneficii, inclusiv la nivelul pielii, dar și al memoriei, ceea ce o ajută foarte mult în meseria ei.

Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici', spune actrița Cătălina Grama Jojo.

Jojo nu a făcut niciodată excese culinare, însă consideră că este nevoie de mici schimbări în ceea ce privește alimentația.

Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic', a dezvăluit Cătălina Grama Jojo pentru UNICA.ro.

Citește și: Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: „Am avut o relație care a murit…’. Cum a reacționat fiul lor

Citește și: Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la Poliție, după amenințările repetate: „E greu de suportat. Nu am găsit nicio cale amiabilă

Jojo a consultat un nutriționist înainte de a ține postul intermitent

Înante de a urma postul intermitent, Jojo s-a consultat cu un medic nutriționist care face parte din familie și în care are deplină încredere.

Am o cumnată care este nutriționist și care face asta de ani de zile, ea ține fastingul pe partea de seara. Mănâncă o dată pe zi seara, însă mie mi se pare foarte greu. Eu am două mese pe zi, nu pot să țin chiar așa radical, dar ea face asta de ani de zile și e foarte sănătoasă, analizele ies în regulă. Dacă aș reuși într-un scenariu din ăsta idealist, da. Este soția vărului meu, numai că eu îi consider pe verii mei ca frații mei și atunci le spun soțiilor lor cumnate', a mai dezvăluit Cătălina Grama.

Cătălina Grama Jojo își începe ziua la 5.30 dimineța

Atunci când are programate filmări pentru serialul Clanul', Cătălina Grama Jojo este o persoană matinală. O zi de filmare este foarte aglomerată, cel mai probabil încep de dimineață. Deci mă trezesc de dimineață, pe la 5.30, la 6.00 vine să mă ia mașina, de cele mai multe ori așa am picat. Merg pe platou, facem machiajul până pe la 8.00 – 9.00 și intrăm pe set', a spus actrița despre programul ei.

Ea reușește să se adapteze la orele de muncă stabilite pentru filmări și să funcționeze la capacitate maximă indiferent de împrejurări.

Nu sunt cea mai matinală, deși sunt mămică a doi copii și sunt obișnuită cumva cu programul ăsta de la grădiniță și de la școală, însă este disciplina muncii, faptul că sunt obișnuită de ani de zile să fac asta', a adăugat interpreta Magdei din serialul „Clanul”.

foto: Facebook Cătălina Grama Jojo

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter