Câte operaţii estetice are Oana Zăvoranu. Vedeta deţine recordul la implanturile mamare

Publicat pe

Oana Zăvoranu a dezvăluit, pentru prima dată, câte operaţii estetice are. Vedeta a recunoscut în faţa fanilor că a apelat de foarte multe ori la ajutorul medicilor esteticieni. 

Multe controverse au apărut de-a lungul timpului referitor la felul în care arată Oana Zăvoranu. La 44 de ani, vedeta este într-o formă de invidiat, iar drept dovadă sunt pozele pe care le face, mai ales cele în care apare cu abdomenul la vedere, sau bustul.

Pentru prima oară, Oana a lămurit faptul că la nivelul bustului a apelat la ajutorul medicului estetician pe 9 ori. Şi-a mărit butul, l-a micşorat, şi tot aşa, până a decis să renunţe definitiv la implanturi.

„Știu că nu-mi arăt deloc vârsta,, și în proporție de 90% nu este meritul meu, ci al moștenirii mele genetice, adică, gene bune de la părinți, în special de la tată ♥️…restul grijă mea pentru corpul și mintea mea 

Am făcut mereu public (a fost opțiunea mea să nu mint, cum fac altele, cărora li s-au mărit tatele peste noapte de la tinctura de mărar…avem multe exemple hilare în showbiz ), că am recurs la numeroase operații la SÂNI, intervenții în urmă cărora bustul meu a oscilat de-a lungul anilor, mai mult că la oricine, e adevărat.
9 operații de mărire, micșorare și ulterior, scoatere definitivă a implanturilor, dar atât! 

Aici s-a oprit relația mea cu chirurgia estetică!”, a scris vedeta pe Instagram.

Ce sacrificiu e dispusă să facă Oana Zăvoranu pentru un copil

În urmă cu luni de zile, Oana Zăvoranu declara că este hotărâtă să devină mamă, dar nu oricum, vedeta voia să găsească o mamă surogat care să îi poarte în pântec copilul său şi al lui Alex Ashraf, soţul său. După multe cercetări şi dezbateri la TV, vedeta a înţeles că nu există o lege în România pentru aşa ceva, mai mult decât atât, ea ar fi obligată să îşi adopte propriul copil.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter