Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy. A luat mai puțin ca alte vedete

Publicat pe

La vârsta de 19 de ani, Gina Pistol a fost ofertată de Playboy pentru a face un shooting pentru revista lor. La vremea respectivă, prezentatoarea de televiziune nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat propunerea. Multă lume s-a întrebat, însă, câți bani a primit pentru proiectul respectiv. Gurile rele spuneau faptul că a primit o sumă mult mai mică de bani în comparație cu vedetele care pozau la vremea respectivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a participat la un casting de la Playboy, iar în juriu era chiar Florin Călinescu. Se pare că prezentatorul nu ar fi vrut ca aceasta să ia proba și să pozeze pentru revista pentru bărbați.

Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy. A luat mai puțin ca alte vedeteCâți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy. A luat mai puțin ca alte vedete

Chiar și întreagă echipă s-a arătat nemulțumită în momentul în care a văzut că iubita lui Smiley a trecut cu bine proba.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, prima vacanță cu Josephine. Cu ce alt cuplu de vedete au plecat în Florența

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1: „O să mă întorc la filmări…

Citește și: Cum se înțelege Bogdan Mocanu cu socrii:„E o relație atipică’

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital:„Nu știu, nici acum, ce am!’

Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy

Gina Pistol avea 19 ani când a pozat pentru prima dată în revista pentru bărbați. Deși a primit multe critici, aceasta a reușit să ia castingul și să ofere un pictorial extraordinar.

Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere', a declarat Silviu Dan Boerescu, fost redactor-șef al revistei Playboy, într-un interviu mai vechi pentru Click!.

Cu toate că a fost acceptată cu greu, Gina Pistol nu a primit prea mulți bani pentru proiectul respectiv. A luat pentru pictorialul în Playboy în jur de 1.000 de dolari, o sumă mică în comparație cu ce primeau alte vedete care pozau în revista pentru bărbați.

„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva că sunt stelist și mi-a zis că e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru că mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari', a mai spus Boerescu.

Gina Pistol, ținta glumelor după ce a pozat în Playboy

Gina Pistol a pozat de patru ori în Playboy, însă a fost tot timpul deranjată de bărbații care făceau glume misogine pe seama ei. Chiar dacă și-a asumat totul, nu putea accepta când o persoană de sex masculin o trata într-un mod total nepotrivit.

Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… mai ales după ce am apărut în revistele alea… am auzit atâtea glume proaste și când am crescut eu și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul asta, când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ', a declarat Gina Pisto recent.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter