Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral: "Nu am niciun motiv să mă plâng"

Publicat pe

Chiar dacă îi merge bine și pe plan muzical, Mihai Trăistariu, prevăzător, și-a investit câștigurile în apartamente, pe litoral, pe care le închiriază în sezonul estival turiștilor. Cele 6 apartamente din Mamaia Nord îi aduc artistului sume bunicele, iar încasările din 2022 le vor întrece pe cele de anul trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu o carieră lungă și fructuoasă în spate, Mihai Trăistariu nu se poate plânge de lipsă de bani, cu atât mai mult cu cât artistul a investit în 6 apartamente pe litoral, iar acestea îi aduc acum sume frumușele. Mai mult, artistul a găsit o metodă de a-și asigura clienți permanent – nu a mărit prețurile de închiriere, cum au făcut ceilalți proprietari în plin sezon.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral: "Nu am niciun motiv să mă plâng"Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral: "Nu am niciun motiv să mă plâng"

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din cele 6 apartamente de pe litoral

Mihai Trăistariu deține nu mai puțin de 6 apartamente în zona Mamaia Nord și nu se poate plânge de lipsa clienților, cu atât mai mult cu cât nu a mărit prețurile în sezon. Cu toate acestea, artistul este optimist în privința câștigurilor de anul acesta, care, spune el, le vor depăși pe cele din anul anterior, iar asta îi va permite să achite o mare parte din datoriile către bancă.

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață'

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp: „Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul”

Citește și: Ce probleme financiare are Mihai Trăistariu. Cu câți bani se descurcă pe lună artistul

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat să participe la Survivor și Asia Express: „Indiferent de sumă, mi se pare…”

„Anul acesta nu am niciun motiv să mă plâng. Mi-a mers foarte bine. De la Paști și mai apoi 1 mai am avut doar semnale pozitive. În sensul că turiștii mi-au închiriat mereu cele șase apartamente din Mamaia Nord.

Cred că voi reuși să strâng circa 30.000 de euro după acest sezon estival. Iar asta va însemna că voi putea achita un miliard și jumătate din cele trei pe care le am de dat înapoi băncii!', a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro.

De altfel, artistul speră ca anul viitor să-l prindă fără datorii la bancă, dacă sezonul turistic, dar și concertele vor merge așa cum speră.

„Mai mult, dacă lucrurile vor merge la fel de bine și în această toamnă, așa cum sper din toată inima, atunci am motive să cred că până la Crăciun îmi voi achita și restul datoriei, ca să încep noul an curat ca lacrima! Totul e să am parte de concertele propuse', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Cât costă să închiriezi un apartament de la Mihai Trăistariu

Pentru Mihai Trăistariu nu este prea greu să închirieze cele 6 apartamente de pe litoral, iar asta nu doar datorită faptului că își face reclamă în social media, unde are foarte mulți fani, ci și pentru că artistul nu s-a aruncat la prețuri nici măcar în vârful de sezon.

„Am ales anul acesta o rețetă clasică, care a dat rezultate. Mi-am făcut reclamă, normal spun eu, pe rețelele sociale și am reușit să-mi închiriez apartamentele pe timp îndelungat. Am început încă din martie, cu prețuri promoționale.

Dacă aștepți cu câteva zile înainte de sezonul estival, poți fi sigur că lucrurile nu vor lua o întorsătură plăcută! În plus, eu nu am mărit prețurile. 350 de lei am stabilit de acum câteva luni, așa a rămas! Și cred că asta a făcut ca din 15 iunie încoace eu să nu am nici măcar o cameră liberă.

Nu mă refer la weekenduri, ci la întreaga săptămână! Și nici nu voi avea până pe 3 septembrie, în condițiile în care pe 5 începe școala anul acesta. Mai mult, am speranțe că voi mai reuși să mai închiriez camere până pe la jumătatea lui septembrie, așa cum mi s-a întâmplat și anul trecut!', a mai spus el pentru Impact.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter