Ce probleme financiare are Mihai Trăistariu. Cu câți bani se descurcă pe lună artistul

Publicat pe

Mihai Trăistariu recunoaște că se confruntă cu probleme financiare. Artistul a declarat că după ce plătește toate utilitățile nu îi mai rămân bani pentru a-și cumpăra și altceva. Celebrul cântăreț a spus ce rate lunare plătește pentru a-și achita datoriile la bancă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Mihai Trăistariu trece printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere financiar. Acesta nu a mai susținut concerte din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul a vândut una dintre proprietăți pentru a scăpa de datorii, dar se pare că nu a reușit să își remedieze problemele financiare.

Mihai Trăistariu a declarat că se descurcă foarte greu în această perioadă, chiar dacă și-a deschis propria afacere. Pandemia l-a cam pus la încercare pe artist, iar acum trebuie să trăiască dintr-o sumă modestă pe lună.

Citește și: Ce clauză i-a trecut Pro TV lui Mihai Trăistariu, la Masked Singer:”O sumă care te pune pe gânduri”

Citește și: Îl mai ții minte pe Dorin de la Valahia?Cu ce se ocupă fostul coleg al lui Mihai Trăistariu, de când a renunțat la muzică

Citește și: Mirela Vaida, despre mutarea emisiunii Acces Direct de la Antena1, la Antena Stars:„Este parțial adevărat'

Citește și: Andreea Antonescu a suferit de o boală gravă:„Făceam citostatice'

Ce probleme financiare are Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a vorbit recent despre situația sa financiară. Potrivit acestuia, traversează o perioadă dificilă din cauza situației provocate de pandemie. 'Revelioane am, pe Valea Prahovei, la niște resorturi. Problema este că nu mi-e bine. Eu am rate la bancă, mi-am cumpărat o clădire înainte de pandemie, în 2019. Am o școală de muzică de 7 ani. Pe clădire am dat 5 miliarde, cu împrumut la bancă. Și am avut rate de 200 de milioane pe lună', a declarat el pentru Ciao, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

De asemenea, artistul a fost nevoit să facă noi împrumuturi pentru a se descurca cu banii. Mihai și-a vândut apartamentul în care a locuit vreme de 20 de ani. i-am vândut apartamentul în care am locuit 20 de ani în Constanța. „Mi-a fost foarte greu, a trebuit să dau din rate ca să nu pățesc ceva. Dar aveam un teren la malul mării, l-am schimbat pe 7 apartamente, în Mamaia Nord. Și m-am pricopsit cu 7 apartamente în Mamaia Nord, care, culmea, exact în aprilie erau gata. Le-am mobilat tot cu împrumut în bancă, am mai luat 1 miliard de lei să le mobilez. Mai am și 7.000 de lei lunar la bancă, că mi-a mai rămas rată, și 3000 roni îmi rămân de cheltuială. Nu faci nimic cu ei, de-abia ajung să plătești facturile. Haine nu îmi mai cumpăr deloc!', a spus el.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din Youtube

Mihai Trăistariu duce o viață normală, diferită de cea pe care o avea în trecut. Potrivit acestuia, trăiește lunar cu 3.000 de lei, declarând că are parte de cea mai groaznică perioadă din viața sa.  Mihai Trăistariu a declarat că primește 50 de euro pe lună din Youtube, având aproximativ 2.000 de clipuri video.

'Eu trăiesc cu 3.000 lei pe lună la ora asta, ca un amărât, vai de capul meu, că banii îi dau la rată. Pe bune! Mi se pare groaznic!Dacă apare un eveniment, ceea ce e  foarte rar, pentru că nu sunt evenimente acum, sunt foarte rare.(…)Anii ăștia pentru mine sunt groaznici, infiorători. Nu am trăit așa ceva în viața mea și nici nu vreau să mai trăiesc. Adică să îmi vând casa în care am stat… Bine, m-am mutat acum într-unul din apartamentele de la malul mării. Nu e mai rău, e chiar mai bine, dar nu mi-a convenit că a trebuit să vând un apartament.', a mai declarat el, potrivit sursei de mai sus.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter