Mirela Vaida, despre mutarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, la Antena Stars: „Este parțial adevărat”

Publicat pe

Ce spune Mirela Vaida despre mutarea emisiunii „Acces Direct' de la Antena1. După ce s-a speculat în presă că emisiunea „Acces Direct' va fi mutată de la Antena1 din cauza amenzilor uriașe primite din partea CNA, Mirela Vaida face primele declarații. Prezentatoarea nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, însă a subliniat că informațiile apărute în spațiul public sunt parțial adevărate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a fost contactată cu privire la speculațiile apărute în presă despre emisiunea pe care o prezintă. Ea nu a vrut să ofere prea multe declarații cu privire la acest subiect. Antena va oferi într-un viitor apropiat un comunicat de presă în care va spune cu exactitate ce se întâmplă cu showul de interes social. Decizia ar fi luată din cauza amenzilor mari pe care emisiunea le-a primit din partea CNA.

Aceasta a subliniat faptul că se va afla adevărul doar atunci când Antena va oferi informații. Până în acel moment, ea nu va declara nimic concret cu privire la această decizie șoc. Showul ar putea fi difuzat pe Antena Stars.

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul:„Am spus da'

Citește și: Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! după o ceartă cu Nicoleta Dragne:„Nu poți să duci discuția?'

Citește și: Andreea Antonescu a suferit de o boală gravă:„Făceam citostatice'

Ce spune Mirela Vaida despre mutarea emisiunii „Acces Direct' de la Antena1 la Antena Stars

Mirela Vaida a vorbit pe scurt despre zvonurile apărute în presă. Se pare că informațiile din mediul online sunt parțial adevărate, potrivit prezentatoarei TV. Toată decizia a pornit după ce Acces Direct a primit o mulțime de amenzi din partea Consiliului Național al Audiovizualului.

Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Nu e…', a spus ea pentru FANATIK.

Mirela Vaida: „O să aflați la momentul potrivit'

Se pare că prezentatoarea nu a dorit să vorbească prea mult despre această decizie radicală. Ea susține că Antena va oferi un comunicat de presă care va da cărțile pe față.

„Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter