Ce clauză i-a trecut Pro TV lui Mihai Trăistariu, la Masked Singer: "O sumă care te pune pe gânduri"

Publicat pe

Mihai Trăistariu a impresionat pe toată lumea cu prestația sa la Masked Singer. Telespectatorii nu și-au putut da seama că îndrăgitul cântăreț era sub masca Stelei. Însă, artistul recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să ducă până la final provocarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăisatriu a surprins jurații, dar și publicul cu prestația sa la Masked Singer. Cântărețul a făcut un show de zile mari, însă recunoaște că nu i-a deloc ușor și că ar fi vrut să renunțe. Vedeta susține că dacă nu ar fi existat clauza respectivă de despăgubire, cu siguranță ar fi abandonat.

'Poate că, dacă nu era clauza aceea, de despăgubire, de 100.000 de euro, aș fi abandonat. M-a ajutat însă și publicul și, în cele din urmă, am răzbit!', a declarat el, pentru Playtech.ro.

Citeste si: Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă’

Citeste si: Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu’

Citeste si: Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: ‘Am opt apartamente la malul mării’

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu’

Mihai Trăistariu, despre experiența Masked Singer

În cadrul unui interviu, Mihai Trăistariu a vorbit despre experiența Masked Singer. Acesta susține că rolul său nu a fost deloc ușor, ținând cont de faptul că steaua pe care o purta a cântărit aproximativ 20 de kilograme. Îi era destul de greu să se miște.

'Cei de acasă, din fața televizoarelor, nu și-au dat seama că rolul meu nu a fost deloc ușor. Nici la propriu, nici la figurat. La propriu, fiindcă steaua aceea avea o structură de oțel care, doar ea singură, cântărea vreo 20 de kilograme. În plus, se mai adăugau alte kilograme cu întreaga imagine a stelei, așa cum ați putut admira în emisiune. Per total, gâtul meu trebuia să suporte o greutate mare, de circa 60 de kilograme', povestește Mihai Trăistariu, potrivit sursei citate anterior.

Ei bine, deși a vrut să renunțe de mai multe ori, artistul recunoaște că s-a gândit imediat la clauza care se afla în contract. Dacă renunța, organizatorii îi puteau cere despăgubiri de până la 100.000 de euro.

'Am fost de mai multe ori foarte aproape să abandonez și să le spun oamenilor de acolo că mă retrag. Însă o anume clauză din contract m-a făcut de fiecare dată să mă gândesc mai bine. Este vorba despre o clauză prin care organizatorii îți pot cere despăgubiri. O clauză care nu e deloc mică.

Iar a mea era de 100.000 de euro, dacă îmi amintesc bine. O sumă care te pune pe gânduri. Într-un fel, îi înțeleg și pe producători. Dacă te înhami la o treabă ca asta, trebuie să încerci să o duci cu bine până la capăt. Indiferent de greutățile prin care treci', mai mărturisește Mihai Trăistariu, potrivit sursei citate.

Până la urmă am răzbit!

În momentul în care și-a dat seama că oamenii de acasă nu dau semne că l-ar cunoaște, atunci Mihai Trăistariu a realizat că trebuie să meargă mai departe.

'Au fost zile în care am repetat și 20 de ore din 24. Dar comentariile de pe Internet, în care fanii credeau în alții și foloseau cu totul alte nume ale unor vedete, ce s-ar fi aflat în spatele măștii pe care o însuflețeam, mi-a dat și mie puterea de a continua. Îmi spuneam că, dacă oamenii nu mă recunosc, înseamna că fac bine ceea ce făceam. Și până la urmă am răzbit!', adaugă el.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter