Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor: "Pot să..."

Publicat pe

Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor. Radu Pietreanu sau Costel, așa cum îl știe toată lumea din Vacanța Mare, este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Tot timpul când apare aduce un zâmbet pe fețele oamenilor, iar biletele pentru spectacolele sale sunt sold out mereu. Iată cât ajunge să câștige dintr-un singur spectacol!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Radu Pietreanu este un actor și un scenarist român. În anul 1988, acesta a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava, care a avut un succes colosal și chiar și astăzi se mai vorbește despre grupul umoristic. Timpul a trecut, însă actorul a reușit să rămână în atenția publicului și, astfel, să susțină zeci sau sute de spectacole de-a lungul sezonului estival.

Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor: "Pot să..."Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor: "Pot să..."

Recent, s-a aflat cât câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor. Iată suma cerută de actor pentru numerele sale umoristice de pe litoral.

Citește și: Cine e Radu Pietreanu.Actorul a avut grave probleme de sănătate și și-a vândut casa

Citește și: Ce a făcut actorul Radu Pietreanu cu banii câștigați în televiziune:Mi-am vândut și casa din București

Citește și: Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv:„Am trimis 3 echipe în Statele Unite’

Citește și: Monica Anghel, detalii despre rolul ei din serialul Strada Speranței.Ce are în comun cu „Madam Goagăl'

Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor

Radu Pietreanu, cunoscut drept Costel din serialul umoristic „Vacanța Mare’, are o viață demnă de scenariu de film. De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a trecut prin diferite cumpene, însă niciodată nu a uitat un lucru: să zâmbească și să le aducă un zâmbet și pe fața fanilor.

În urmă cu ceva ani, actorul ținea diferite numere umoristice pe litoral, acolo unde reușea să strângă un număr impresionant de mare de oameni. După perioada dificilă prin care a trecut, atunci când a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă, dar și din cauza pandemiei de coronavirus, spectacolele au fost din ce în ce mai rare.

Acum, se pare că Radu se întoarce pe scenă și revine la spectacolele sale de la mare. De curând, chiar s-a aflat și ce sumă încasează actorul pentru un număr umoristic. Astfel, cei care vor să-l vadă trebuie să scoată din buzunare 1.000 și 1.500 de euro, dar poate depăși și pragul a 2.000 de euro, scrie Impact. Pentru prieteni buni sau pentru un număr mare de spectacole, tariful însă poate scădea și sub 1.000 de euro.

Radu Pietreanu, despre perioada în care s-a luptat cu cancerul

Radu Pietreanu a fost la un pas de moarte, în urmă cu ceva ani. Îndrăgitul actor a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și a fost timp de trei săptămâni în comă. A trebuit să meargă până în Turcia să se opereze, iar costurile au fost atât de mari, încât a fost nevoit să își vândă casa.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os', i-a povestit Radu lui Micutzu.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran, arhivă VIVA!

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă