Câți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecată

Publicat pe

În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a anunțat că nu renunță la procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man. La începutul acestui an, fotbalistul a ajuns de la FCSB la Parma. Acest transfer a provocat un adevărat scandal între familia Becali și Dennis Man.

La fel de deranjată a fost și Anamaria Prodan, care la vremea respectivă îi era impresar lui Dennis Man. Vedeta a luat foc că transferul s-a efectuat fără știrea ei, așa că l-a dat în judecată pe acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecatăCâți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecată

Dennis Man a rupt contractul cu ea și a plecat la Parma, iar cel care a mers la negocieri a fost Giovanni Becali. În momentul în care transferul s-a făcut, Dennis Man renunțase să mai fie impresariat de Anamaria Prodan.

Câți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecată

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal, să se rezolve la Tribunal, de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi', a spus Anamaria Prodan, după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man.

Citește și: În plin divorț de Reghe, Anamaria Prodan se gândeste la căsătorie: „Mă voi mărita imediat'

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său: „Anamaria are parte de respectul meu'

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Cum a slăbit Bogdan Talașman din serialul Adela 50 de kilograme și cum arată acum: „Am căzut..'

Conform informațiilor din presa sportivă, Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro. În schimb, Gigi Becali a dorit să-i ofere Anamariei Prodan 100.000 de euro, sumă refuzată de impresară. Acum, Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man aproximativ 350.000 de euro. Primul termen al procesului a avut loc chiar zilele trecute, la Tribunalul Ilfov.

Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghe

După ce în presă au aparut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai, Anamaria Prodan și-a angajat mai mulți avocați care să verifice acest lucru. Impresara a lansat un avertisment voalat la adresa soțului ei, asigurându-l că, mai devreme sau mai târziu, trădătorii plătesc pentru ceea ce fac.

‘Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc.

Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter