Cati de la Insula Iubirii a fost pusă la zid. Radu Vâlcan a răbufnit: "Nu te mai droga!"

Publicat pe

Cati de la Insula Iubirii a fost pusă la zid după ce s-a aflat că anul trecut, de Revelion, a consumat droguri. Concurenta nu a negat acest lucru, ci a spus adevărul. Radu Vâlcan a luat atitudine şi i-a spus să se respecte mai ales pentru copilul pe care îl are!

A avut loc întânirea finală între Cati şi Răzvan de la Insula Iubirii. Amândoi şi-au adus acuze grave, s-au certat, şi-au reproşat lucruri pe care le-au făcut cu ispitele pe parcursul săptâmânilor petrecute în Thailanda. La final, cei doi au anunţat că nu mai formează un cuplu. Cati nu poate trece peste testele şi comportamentul lui Răzvan, iar el peste faptul că ea s-a îndrăgostit de ispita George.

La ceremonia finală au ieşit la lumină o serie de lucruri grave. Cati a fost nevoită să recunoscă în faţa prezentatorului că s-a drogat anul trecut, de Revelion. Răzvan, fostul ei iubit, a confirmat totul, dar a şi înflorit despre situaţia în care ea era. Întrebarea vine imediat, despre copilul lui Cati: Era sau nu Ştefan în casă în timp ce mama lui consuma droguri?

Radu Vâlcan a răbufnit, dar i-a dat câteva sfaturi concurentei, pentru binele ei şi al copilului:

„Aţi vrut să veniţi pe Insula Iubirii pentru un test. De fapt tu, Răzvan, ai vrut să vii pe insulă pentru o joacă. Ne bucurăm pentru că aţi venit pentru lecţia pe care o primiţi amândoi. Lecţia e următoarea:

Cati, ai un copil care depinde de tine. Stilul tău de viaţă de până acum trebuie să se schimbe, şi asta de dragul acestui copil. Modelul pentru acest băiat nu înşală, nu vine băut acasă, nu minte şi nu îi umileşte mama…Eu doar îţi sugerez să nu o mai faci! Tu Răzvan ai spus că ea era o drogată şi o beţivă! Iată că umor v-a ucis relaţia. Ideea este următoarea: Sunteţi iresponsabili şi unul şi celălat în egală măsură. Faptul că experimentaţi e decizia voastră, însă acel copil nu are absolut nicio vină…Nu te mai droga, Cati!”.

Concurenta imediat a reacţionat, cu voce tare:

„Ştiu, şi noi doi suntem prieteni. (…) Este copilul meu, eu îl cresc frumos.” 

Unde lucrează Răzvan de la Insula iubirii

Răzvan de la Insula iubirii a fost fotografiat de fani la noul loc de muncă. Iubitul lui Cati face orice ca să ducă un trai bun și muncește pe unde poate ca să câștige bani. Deși la începutul emisiunii concurentul poza în bărbatul fatal, pe parcurs s-a dovedit altceva.

Foto: Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter