Catinca Roman, acuzații grave la adresa juraților Bravo, ai stil!: „Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan”

Publicat pe

Scandalul de la Bravo, ai stil! Celebrities, continuă și după terminarea concursului. Catinca Roman este extrem de supărată pe doi dintre jurații emisiunii și o susține pe Cristina Șișcanu, care a acuzat juriul că o favorizează pe Andreea Tonciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Mădălin Ionescu l-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă a primit bani sau foloase pentru a o favoriza pe Andreea Tonciu. Catinca Roman, mama Calinei Dumitrescu, de la Bravo, ai stil!, o susține și spune că și ea a auzi astfel de zvonuri.

„Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan', a spus Catinca Roman.

Fata Catincăi Roman a renunţat la emisiune din cauza atacurilor Andreei Tonciu la adresa sa. În finala show-ului, atunci când Cristina Șișcanul-a întrebat pe Cătălin Botezatu următoarele:

'L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?'.

Cătălin Botezatu a fost șocat de întrebarea Cristinei Șicanu, așa că i-a răspuns vedetei că nu este de vânzare. Mai mult, el a spus că ura pe care a primit-o a fost una pe care și-a asumat-o datorită prieteniei cu Anamaria Prodan.

Catinca Roman, acuzații grave la adresa juraților Bravo, ai stil!: „Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan'Catinca Roman, acuzații grave la adresa juraților Bravo, ai stil!: „Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan'

'Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este NU și tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită unei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: . În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta', a fost răspunsul lui Cătălin Botezatu.

Catinca Roman, acuzații la adresa lui Cătălin Botezatu

Acum, Catinca Roman spune că a auzit și ea zvonurile cum că designerul ar fi primit bani de la Anamaria Prodan, nașa Andreei Tonciu, pentru a o favoriza în concurs.

„Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu', a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

Mai mult, spune vedeta, și Raluca Bădulescu ar fi avut ceva împotriva fiicei sale, pe care ar fi pus-o mai mereu în situații delicate.

„Calina a fost nedreptățită din cauza mea! I se tot puneau întrebări dacă îi fac eu hainele. Eu nu am ajutat-o niciodată, erau pur și simplu idelile ei de a se îmbrăca, doar că îmi cerea părerea, normal. Ea e o fire independentă, așa am crescut-o.  Atmosfera era apasătoare acolo, era cu mult stres, dar nu unul constructiv. Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte. Important era care era cea mai tare în gură. E bine totuși că a câștigat cine trebuia, publicul nu e prost!', a mai declarat Catinca.

„Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat: ', a mai declarat Catinca Roman.

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor aduse de Catinca Roman și Cristina Șișcanu

Anamaria Pordan a dat replica celor care susțin că ea l-ar fi plătit pe Cătălin Botezatu să îi favorizeze fina, pe Andreea Tonciu.

„Eu și Bote suntem ca o familie. Sunt oameni care nu înseamnă nimic pe pământ. Oameni care au făcut umbra pământului aiurea. Pe Bote, pe Anamaria Prodan în 1000 de vieți nu are cum să-i cumpere nimeni. Noi ne-am născut lideri. Oile care dau declarații și se bagă în seamă nu trebuie luate în seamă.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație:’Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău’

Citește și: Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere!În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

Nu mă interesează emisiunile din România sau concursurile. Dacă vorbim despre fotbal vă raspund cu plăcere. Restul habar nu am. Nu știu dacă am urmărit vreodată în viața mea un concurs sau ceva de genul. Deci … apă de ploaie, ce contează neaveniții?!',  a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter