Ce a ascuns Mirela de la Insula Iubirii despre mama ei. Abia acum s-a aflat

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii nu a vorbit deloc până acum despre mama ei. Într-un interviu exclusiv VIVA!, aceasta ne-a povestit despre relaţia pe care o are cu cea care i-a dat viaţă!

Mirela Elena Baniaş a reuşit să pornească pe un nou drum după experienţa trăită la Insula Iubirii. Ea şi Ionuţ Gojman s-au despărţit, au decis să nu mai formeze un cuplu. Iată că ea a pornit transformarea, a slăbit mai multe kilograme şi a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Cu privire la familia ei, concurenta a povestit doar despre tatăl ei. A susţinut-o întotdeauna şi a vrut pentru ea numai binele. Atunci când a intrat în puşcărie a susţinut-o, la fel şi acum, când toate îi merg din ce în ce mai bine. Am fost curioşi să aflăm ce se întâmplă cu mama ei.

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Mirela a dezvăluit că părinţii ei s-au separat. Cu cea care i-a dat viaţă se înţelege extrem de bine, sunt precum două prietene.

Tot timpul am văzut că postezi și vorbești despre tatăl tău. Despre mama ta ce ne poți spune?

„Vorbesc mai mult despre tatăl meu pentru că fizic, el este aproape de mine. Mama mea este recăsătorită și stă la o distanță mai mare, dar suntem ca cele mai bune prietene. Vorbim mereu, ne sfătuim, relația noastră este una foarte bună. Chiar aceste sărbători le voi petrece alături de mama mea.”

Mirela de la Insula Iubirii depune plângere la Poliţie

Mirela de la Insula Iubirii a strâns foarte mulţi fani şi urmăritori în mediul online după ce a participat în emisiunea de la Antena 1. Oamenii o îndrăgesc, dar sunt şi mulţi care o invidiază. Cineva a reuşit să îi cloneze contul de Facebook, i-a furat toate imaginile şi a comentat la diverse postări în numele ei.

Iată că aceasta a descoperit şi şi-a cerut scuze persoanelor jignite printre care ispita Mircea, Nicoleta Dragne. Are o bănuiala despre cine a făcut asta, dar a cerut ajutorul prietenilor pentru a bloca respectiva pagină. O să meargă în curând şi la Poliţie să depună şi o plângere.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter