Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor: "Am reușit să..."

Publicat pe

Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor. Andrada Precup a ajuns la inima publicul și a reușit să câștige X Factor 2020. La doi ani de la terminarea competiției, artista a oferit un interviu și a voribt despre ultima perioadă din viața sa, dar a precizat și ce a făcut cu premiul câștigat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat ediția X Factor 2020 și premiul de 50.000 de euro. Tânără nevăzătoare, a impresionat la X Factor cu interpretarea spectaculoasă a piesei Lie, Ciocârlie, emoționând până la lacrimi, paradoxal, în special partea masculină a juriului… Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei.

Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor: "Am reușit să..."Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor: "Am reușit să..."

Ulterior, a reușit să ajungă în echipa lui Ștefan Bănică și să câștige marele premiu de la X Factor 2022. La doi ani de la terminarea competiție, Andrada Precup a oferit un interviu despre ultima perioadă din viața ei, dar a precizat și ce a făcut cu banii câștigați în urma concursului.

Citește și: Cine este Andrada Precup, artista nevăzătoare de la X Factor.L-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă!

Citește și: Cine este câștigătorul X Factor 2020.Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat premiul de 50.000 de euro

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…

Citește și: Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit: „Tu m-ai privit cu alți ochi’

Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor

Ce a făcut Andrada Precup cu premiul câștigat la X Factor. Andrada Precup, tânara nevăzătoare care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa, a oferit un interviu, la doi ani de la câștigarea concursului X Factor.

Recent, artista le-a spus fanilor că și-a cumpărat o casă, în care s-a și mutat, cu banii câștigați la competiția de pe Antena 1.

Cu premiul de la „X-Factor' am reușit să-mi iau un apartament în care m-am mutat de curând„, a spus Andrada Precup, potrivit Click.

Totodată, câștigătoarea X Factor 2020 a mai spus ce proiecte a avut în ultima perioadă. A fost invitată să cânte alături de Ștefan Bănică, la concertul „Te iubesc, femeie!', dar și-a lansat și primul videoclip pentru piesa „Bumerang'.

Am fost invitată să cânt alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul „Te iubesc, femeie!'. Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa „Mama' în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena.

Da. Și în urmă cu două luni, am lansat primul meu videoclip, pentru melodia „Bumerang'. Este o piesă la care țin foarte mult și în a cărei poveste cred cu tărie. Sunt convinsă că indiferent de cât de departe ne-am afla de persoana iubită, iubirea revine ca un bumerang. În ceea ce privește un posibil album, nu ştiu ce să spun, dar eu îmi doresc ca în viitorul apropiat să pot lansa unul care să mă definească„, a mai spus câștigătoarea X Factor, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter