Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea de câteva milioane de euro, primită moștenire: „Mama m-a lăsat cu multe belele”

Publicat pe

Oana Zăvoranu are o situație materială extrem de bună. Ea a primit moștenire de la mama ei o avere colosală. Chiar dacă nu s-a înțeles prea bine cu Mioara Bănicioiu, Oana Zăvoranu a fost cea căreia i-a revenit averea femeii. La șase ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu își cheltuie averea moștenită așa cum crede de cuviință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a povestit că mama ei nu a lăsat un testament, ci a trebuit să se lupte pentru averea care i-a cuvenit de drept. Ea a declarat că a investit toți banii în clinica medicală pe care a construit-o și cu care s-a extins în trei locații.

'(…) mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații', a declarat Oana.

Mai mult, bruneta spune că știe să facă afaceri, iar o altă investiție a fost parfumul pe care l-a creat și care s-a dovedit a fi o afacere foarte bună.

Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea de câteva milioane de euro, primită moștenire: „Mama m-a lăsat cu multe belele'Ce a făcut Oana Zăvoranu cu averea de câteva milioane de euro, primită moștenire: „Mama m-a lăsat cu multe belele'

„Asta că tot nu eram eu o femeie de afaceri bună… Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint.', povestește Oana Zăvoranu despre averea moștenită.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc doi copii

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt hotărâți în ceea ce privește viața lor de familie și decizia de a avea copii. Cei doi au declarat în repetate rânduri că își doresc să devină părinți, însă până acum nu s-a concretizat nimic. Mai mult, Oana Zăvoranu declara la un moment dat că își dorește o mamă surogat, pentru a nu fi nevoită să treacă prin chinurile sarcinii și eventualele modificări prin care corpul femeii trece în timpul și după sarcină.

Alex Ashraf seste  cel mai dornic de a deveni tată, cât mai curând. El a spus că primul copil este deja plănuit, asta pentru că își dorește să aibă doi. Soțul Oanei Zăvoranu a precizat că nu se pune problema să nu aibă copii cu Oana.

‘Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând’, a spus Alex.

El a mai precizat, cu entuziasm, că „lucrează’ la primul copil și că urmează cât de curând vestea că Oana este însărcinată.

Citește și:

Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare’

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului. Cu ce rămâne fiecare la partaj

Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj: „A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea'

Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască.’, a mai spus Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt un cuplu de câțiva ani deja și, în pofida faptului că nici măcar ea nu credea că relația lor o să dureze, iată că s-a dovedit că sunt suflete-pereche. Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, carismatica brunetă a vorbit cu sinceritate despre viața de cuplu:


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter