Ce a pățit Adina Buzatu după ce a fost hărțuită de un admirator: "Ani de zile am fost urmărită de un domn"

Publicat pe

Adina Buzatu este o femeie foarte puternică și curajoasă, dar a avut parte de momente dificile în trecut, din cauza unor bărbați care au depășit limita. Puțină lume știa ce a putut să pățească, iar acum a dezvăluit detaliile despre coșmarul de care a avut parte. Se pare că un admirator nu s-a limitat doar la trimisul de buchete de flori sau la niște bilete ori cadouri. A decis să o urmărească inclusiv la locul ei de muncă, unde a șocat-o cu gesturile lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adina Buzatu este o femeie frumoasă și admirată, dar au fost și situații în care bărbații care sperau să o cucerească au întrecut orice limită. Unul dintre aceștia a făcut niște gesturi șocante ca să îi atragă atenția. Acesta nu a fost singurul care a încercat să o facă să se îndrăgostească de el, a mai mărturisit vedeta.

Ce a pățit Adina Buzatu după ce a fost hărțuită de un admirator: "Ani de zile am fost urmărită de un domn"Ce a pățit Adina Buzatu după ce a fost hărțuită de un admirator: "Ani de zile am fost urmărită de un domn"

Adina Buzatu, hărțuită de un admirator

Chinul vedetei a durat ani de zile. Nu a avut parte de liniște nici la locul de muncă, iar bărbatul care o tot hărțuia folosea informațiile pe care Adina Buzatu le dezvăluia în interviuri, ca să încerce să o cucerească.

„Ani de zile am fost urmărită de un domn care făcea gesturi extravagante pentru a-mi atrage atenția. De exemplu, într-o zi a oprit un camion în fața magazinului și a descărcat un podium enorm, de dimensiunea întregii vitrine. Le-a spus colegilor mei să pună mai bine în evidență produsele expuse.

În altă zi, a adus în magazinul din Băneasa nu un buchet de flori, așa cum obișnuia, ci un întreg copac de liliac, mai înalt decât mine, pentru că văzuse un interviu televizat în care povesteam eu că acestea sunt florile mele preferate', a dezvăluit Adina Buzatu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. Stilista le-a dezvăluit numele: „Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani'

Citește și: Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe: „Vuia tot orașul, iar amanta râdea”

Citește și: Cum să te îmbraci de Crăciun – sfaturi de la Adina Buzatu

Citește și: Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix. George Burcea este faimosul Lurch

Ce i-a trimis un alt bărbat, ani la rând

Se pare însă că lista admiratorilor nu s-a oprit la primul bărbat despre care a povestit Adina Buzatu. Un alt domn misterios i-a trimis o vreme îndelungată buchete de flori, indiferent dacă ea era în țară sau în străinătate.

„De la un alt domn am primit, ani de-a rândul, în aceeași zi a săptămânii, un buchet de flori. Obiceiul a continuat chiar dacă eram plecată din țară.

Dacă menționam pe rețelele de socializare numele hotelului la care eram cazată, găseam întotdeauna flori în cameră. Totuși, de-a lungul timpului, nimeni nu a depășit limitele bunului simț', a mai dezvăluit ea.

Adina Buzatu a suferit în dragoste

A fost dezamăgită în relațiile din trecut, dar recunoaște că și ea greșit.

„Sigur că am suferit și am fost dezamăgită, însă eu nu am urât, ci din contră, am căutat vina nu doar la partener, cât și la mine, conștientă fiind că întotdeauna vina e împărțită.

Lipsa de experiență a cauzat începuturi diferite, situații peste care, însă, am trecut și din care am învățat. Mi-a plăcut să experimentez, am mers pe drumuri nebătătorite și deși mi-a fost greu, rezultatele nu au întârziat să apară', a mai spus Adina Buzatu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter