Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: "Își dorește să facă ceva pentru tatăl lui"

Publicat pe

Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului. În curând se vor împlini nouă de ani de la cumplitul accident din Munții Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței, și-a pierdut viața. Creatoarea de modă împreună cu fiul ei și al regretatului pilot, îl vor omagia pe Adrian Iovan, într-o manieră foarte specială. Vedeta a relatat că va merge în Munții Apuseni, împreună cu un grup de prieteni ai pilotului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului. Romanița Iovan a suferit enorm, când, în 2014, fostul ei soț, Adrian Iovan, și-a pierdut viața în teribilul accident din Munții Apuseni. Cauza reală a accidentului a rămas până la acest moment neclară, iar Romanița Iovan a criticat adeseori maniera în care a fost anchetat accidentul. În timp, rănile sufletești provocate de pierderea fostului soț, s-a vindecat, iar Romanița Iovan are de gând să-l omagieze pe regretatul pilot în Munții Apuseni. Aceasta va fi însoțită și de fiul ei și al lui Adrian Iovan.

Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: "Își dorește să facă ceva pentru tatăl lui"Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: "Își dorește să facă ceva pentru tatăl lui"

Romanița Iovan și fiul ei, omagiu emoționant pentru Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, vor aduce un omagiu pilotului Adrian Iovan, la nouă ani de la tragedia din Munții Apuseni. Romanița păstrează vie amintirea fostului soț, care este și tatăl fiului ei, Albert. Creatoarea de modă va merge în Munții Apuseni, alături de fiul ei și un grup de prieteni de-ai pilotului și îl vor comemora. Romanița este foarte încântată deoarece fiul lor, Albert s-a implicat foarte în organizarea acestui mic eveniment, deoarece și-a dorit să facă totul special pentru tatăl său.

Citește și: Ce afacere profitabilă și-a deschis Romanița Iovan. Nu are legătură cu moda:„Mă ocup și de…’

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:'Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna'

Citește și: Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială:„Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

În curând, va mai trece un an de la tragicul accident, în urma căruia Adrian Iovan și-a pierdut viața…
Vom pleca spre Munții Apuseni chiar pe 20 ianuarie. Vom urca pe munte a doua zi. Deja ne organizăm, există un grup extraodinar de prieteni, de-ai lui Adrian. Albert e foarte implicat, chiar își dorește să facă ceva pentru tatăl lui. Pentru noi a devenit o bucurie că-l putem comemora în fiecare an, acolo, sus, unde noi considerăm că a rămas sufletul lui.
” a declarat Romanița Iovan, pentru Impact.ro.

Romanița Iovan: „Noi mergem pe „Drumul lui Iovan'

Romanița Iovan îl comemorează în fiecare an pe Adrian Iovan, printr-o călătorie în Munții Apuseni. Vedeta se bucură de fiecare aspect al acestei experiențe, indiferent de vreme, întrucât o face să se simtă aproape de regretatul ei partener. Creatoarea de modă este absolut fascinată de întreaga panoramă, unde rareori se aventurează cineva. Ea a menționat cu emoție că, pe 20 ianuarie, când se vor împlini 9 ani de la accidentul aviatic, ea și câțiva prieteni vor parcurge un traseu care se numește „Drumul lui Iovan”

Acum asta simțim, bucurie. Indiferent cum e până atunci, cât de frig e, cât a nins de fiecare dată când urcăm pe munte în Apuseni se face soare, iar zăpada e atât de mare, încât îmi dau jacheta jos. Și noi mergem cu tractoarele, cu mașini deschise tocmai ca să putem imortaliza tot ce se întâmplă în jurul nostru. E mirific, un peisaj virgin. Nu a mai călcat nimeni acolo pe zăpada aia. Și noi mergem pe „Drumul lui Iovan', chiar așa se numește acum, a fost asfaltat și făcut special pentru a i se da numele lui.” a mai adăugat Romanița Iovan pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter